Dupa "reteta" lui Portocalã: Magistratii cu dosare la DNA au fost santajati

Publicat in Politica 20 Aprilie 2019 293 ori
Google+ WhatsApp
Dupa "reteta" lui Portocalã: Magistratii cu dosare la DNA au fost santajati
Dupa "reteta" lui Portocalã: Magistratii cu dosare la DNA au fost santajati

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat afirmațiile inspectorului-șef al Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus că peste 2000 de magistraţi au avut dosare la DNA.

„Faptul că mii de judecători au fost ascultați, unii chiar ilegal, arată faptul că implicarea în justiție, în instanțe, atât a SRI cât și a DNA a fost foarte mare și atunci nu putem să ne gândim decât că o mare parte din procese au fost viciate în urma acestor presiuni. Este clar că aceste lucruri s-au făcut pentru șantaj. A ieșit la iveală în ultimii ani multe declarații în sensul acesta. Este foarte grav. O să vedem la un moment dat tot raportul. Eu cred că acest raport trebuie să fie transmis la Comisia Europeană și Parlamentul European ca și cei de acolo să vadă tot ca pe o bucată de adevăr față de ce a fost în România în ultimii ani”, a precizat liderul PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office