Doamne fereste! Dobre, umilit pe Facebook dupa ce a "masurat" cu bolobocul spart, in care nu se afla lichid!

Publicat in Politica 17 Aprilie 2019 732 ori
Google+ WhatsApp
Doamne fereste! Dobre, umilit pe Facebook dupa ce a "masurat" cu bolobocul spart, in care nu se afla lichid!
Doamne fereste! Dobre, umilit pe Facebook dupa ce a "masurat" cu bolobocul spart, in care nu se afla lichid!

Va spuneam ieri ca primarul Dobre a iesit pe teren sa verifice daca pavelele din centrul civic sunt aliniate. Tot in articolul cu pricina va spuneam ca, in afara de echipa de fotografi, consilieri, bodyguarzi, imaginile postate de Dobre nu sunt relevante.

Si iata ca astazi a venit confirmarea: bolobocul folosit de Dobre la "masuratori" era spart si nu continuea lichidul de reper, atat de necesar unui... boloboc! Primarul a fost atentionat asupra acestui mic detaliu de unul dintre muncitori, insa edilul n-a lasat un adevar sa strice o minciuna si o poza buna.

Viceprimarul Ganea, in schimb, despre care va spuneam ca nu prea tolereaza vrajeala lui Dobre, a tinut sa-l umileasca pe Facebook:

Incompetenţa primarului Dobre atinge cote alarmante!

Pornit prin oraş în campanie electorală, din dorinţa de a impresiona partidul să-I mai lase o data să se joace de-a primăria, #Dobre dovedeşte încă o data că este complet rupt de realitate. 
Aşa se face că, a convocat directorii din primărie să verifice lucrările de reparaţii pe pasajul pietonal din centru. Acest control nu se putea face fără fotograful personal care a suprins momentul şi primarul s-a lăudat pe Facebook cu marele control. 
Adevărul e că pozele sunt foarte mişto, dar doar pentru propagandă. Păcat că Dobre nu a postat si faptul că, bolobocul ,pe care îl ţine ţanţoş în mână, este spart şi nu are bula de control. Muncitorii l-au avertizat că bolobocul e stricat, dar pentru Dobre asta nu contează. Arată mişto cu el în mână şi se poate preface că dă indicaţii preţioase. 
Domnule primar, bolobocul are un lichid de obicei de culoare galbenă, care la rândul lui are o bulă de aer. Când bula se poziţionează pe mijloc, înseamnă că suprafaţa este dreaptă. Dacă bolobocul era spart si nu mai avea lichid, suntem curioşi ce aţi măsurat dumneavoastră? Măsurătoarea “la ochi” se face altfel. Vă propun ca, data viitoare când vreţi să mai faceţi poze pentru campanie, să încercaţi şi metoda măsuratului cu aţă. Poate asta vă iese.

Asa cum spuneam, incompetenţa atinge cote alarmante, gheată la mal! 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office