VIceprimarul Cristi Ganea: "Ploiestiul va avea o gradinita noua, construită cu bani de la Guvernul Romaniei!"

Publicat in Politica 13 Aprilie 2019 717 ori
Google+ WhatsApp
VIceprimarul Cristi Ganea: "Ploiestiul va avea o gradinita noua, construită cu bani de la Guvernul Romaniei!"
VIceprimarul Cristi Ganea: "Ploiestiul va avea o gradinita noua, construită cu bani de la Guvernul Romaniei!"

"Ploiestiul va avea o gradinita noua, construită cu bani de la Guvernul Romaniei! 

Am semnat în Comisia tehnică de avizare documentele necesare demarării lucrărilor pentru Grădiniţa cu program normal nr. 41 – Aleea Laurilor. 

Grădiniţa va avea 2 săli de grupă , cu câte 20 de copii in grupă. 

Valoarea proiectului este de 388 422,86 lei, iar banii vin de la Ministerul Educaţiei. Contribuţia primăriei va fi de doar 2% din valorea proiectului.", a anuntat Ganea, pe Facebook.

Spațiul multifuncțional este conceput și mobilat astfel încât, să asigure și desfășurarea de activități sportive. Sălile de grupă, situate pe două părți ale spațiului multifuncțional, vor fi dotate cu grup sanitar propriu și vor fi luminate prin ferestre largi.

Ministerul Educației Naționale, prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare (MEN-UMPMRSU), a finalizat procedura de achiziție de lucrări pentru obiectivul amintit, contractul de execuție fiind încheiat cu firma S.C. GATMAT PROD S.R.L.

Pentru acest obiectiv vor fi executate lucrări, care vor fi suportate din fonduri MEN-UMPMRSU și lucrări susținute din fonduri locale.

Astfel, din fonduri MEN-UMPMRSU se vor executa, în principal, lucrările de edificare a clădirii (aria construită de 295mp) și instalațiile interioare aferente.

Din fondurile locale, vor fi executate lucrări exterioare precum, sistematizare verticală, amenajare alei pietonale, platformă gunoi, împrejmuire incintă, loc de joacă, spații verzi, branșamente la utilități (energie electrica, gaze, apa), instalație de utilizare gaze naturale și dotare cu echipamente- centrală termică.

Obiectivul proiectului îl constituie îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale, astfel încât aceasta să ajungă la un standard optim de funcționare, prin asigurarea funcțiunilor și dotărilor necesare, precum și asigurarea condițiilor de rezistență, stabilitate, finisare, utilități și dotare, în conformitate cu prevederile legale, pentru obținerea autorizației de funcționare sanitare și ISU.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office