Un primar PNL din Prahova își ține în birou un tablou cu Nicolae Ceaușescu: 'Ce e rău în asta?'

Publicat in Politica 13 Aprilie 2019 822 ori
Google+ WhatsApp
Un primar PNL din Prahova își ține în birou un tablou cu Nicolae Ceaușescu: 'Ce e rău în asta?'
Un primar PNL din Prahova își ține în birou un tablou cu Nicolae Ceaușescu: 'Ce e rău în asta?'

Un tablou cu Nicolae Ceaușescu se află în biroul unui primar PNL din județul Prahova. Edilul se întreabă „ce e rău în asta?”, în condițiile în care susține că și-a decorat biroul cu tablouri ale unor „conducători ai României care au condus țara asta bine”.

„Liberalii care au murit în temnițele comuniste se întorc în mormânt cu un așa primar LIBERAL”, este mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local și care însoțește două fotografii făcute în biroul primarului din Podenii Noi, Mihai Alionte.

Pe peretele lateral al biroului primarului este pus un tablou cu Nicolae Ceaușescu.

Alionte, primar PNL aflat la al doilea mandat, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în birou are mai multe tablouri, nu doar cel cu Nicolae Ceaușescu, și nu vede „care ar fi problema”.

„Și care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt și cu Carol I, Ștefan cel Mare. Sunt niște conducători ai României care au condus țara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceaușescu face parte din istorie. A condus țara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar și foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte.

Alionte a spus că are de mult timp tabloul în birou.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office