Ce spunea Rares Bogdan in 2013 despre Kovesi: "Luluta sta pres in fata lui Basescu. S-a compromis ideea de independenta a justitiei"

Publicat in Politica 25 Martie 2019 Actualizat: 25 Martie 2019 328 ori
Google+ WhatsApp
Ce spunea Rares Bogdan in 2013 despre Kovesi: "Luluta sta pres in fata lui Basescu. S-a compromis ideea de independenta a justitiei"
Ce spunea Rares Bogdan in 2013 despre Kovesi: "Luluta sta pres in fata lui Basescu. S-a compromis ideea de independenta a justitiei"

Liviu Plesoianu a postat pe Facebook un text care ii apartine lui Rares Bogdan si dateaza din 2013, in care jurnalistul scrie despre Kovesi ca a stat "pres la picioarele lui Basescu", iar numirea ei la DNA reprezinta o compormitere a independentei justitiei.

Iata ce a comentat Liviu Plesoianu la postarea respectiva:

RAREȘ BOGDAN tuna și fulgera împotriva lui KOVESI în 2013! O numea "LULUȚA" și spunea că "a stat PREȘ în fața lui Băsescu". RAREȘ BOGDAN considera că numirea lui KOVESI ca șefă la DNA echivalează cu "COMPROMITEREA ideii de independență a justiției"! RAREȘ BOGDAN era scârbit de faptul că, "în țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA"! Lui RAREȘ BOGDAN îi era silă că "unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e FEMEIA ASTA care a stat PREȘ în fața lui Băsescu și a TUTUROR ani și ani la rând".

Marele caracter Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru europarlamentare, era ULTRAGIAT în 2013 de faptul că Ponta o propunea pe "LULUȚA" KOVESI șefă la DNA! La fel ca marele caracter Ludovic Orban, președintele PNL, cel care tuna și fulgera împotriva lui KOVESI tot în 2013, spunând despre aceasta că e "mâna dreaptă a sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu" și că propunerea ei de către Ponta echivalează cu "o TRĂDARE a interesului național".

Primul pe lista PNL pentru europarlamentare (RAREȘ BOGDAN) și primul din PNL (LUDOVIC ORBAN) - cei doi "urmași ai Brătienilor"... În fapt, doi#MERCENARI! MERCENARI fără carater, care se vor contrazice pe ei înșiși de câte ori INTERESUL sau MISIUNEA o vor cere...

RAREȘ BOGDAN 2 APRILIE 2013: "Kovesi la DNA. Ceea ce am spus încă din 24 martie în mod public se va întâmpla astăzi, cel târziu mâine, în mod oficial. În țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA. Până la urmă nu e treaba mea cine e procuror șef la DNA dar e treaba când unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu și a tuturor ani și ani la rând.... Păcat de compromiterea unei idei, cea de "independență" a justiției și nu numai..."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office