Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Publicat in Politica 24 Martie 2019 362 ori
Google+ WhatsApp
Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați
Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Brad Parscale, omul din umbra lui Donald Trump, strategul genial care l-a ajutat să câștige alegerile prezidențiale din SUA, a afirmat la "Sinteza zilei" că exită o oarecare părtinire în deciziile pe care le iau marile companii precum Google sau Facebook, lucru care nu îl avantajează pe Donald Trump în perspectiva campaniei electorale din 2020.

"Nu știu cât de mult au ajutat cealaltă tabără, cred că mai mult decât pe noi. În America există o problemă legată de cum vă aceste companii agenda politică. Există o oarecare părtinire în deciziile pe care le iau.

Nu cred că vom primi ajutor, nu cred că ne vor susține măcat cât ne-au susținut data trecută. Avem deja foarte multe informații adunate și nu mai avem nevoie de ajutorul lor. Am știut foarte clar ce vor să facă. Au crezut că pot să ia banii și să nu facă ceea ce trebuie să facă.

Sigur, sunt companii, trebuie să facă bani, dar nu trebuie să folosească resursele ca unelte politice", a explicat Brad Parscale, în interviul acordat în exclusivitate națională lui Mihai Gâdea.

INTERVIUL COMPLET în limba engleză

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office