Romania n-are presedinte, Ploiestiul n-are primar. La fel ca Dobre, Iohannis e in campanie pentru PNL

Publicat in Politica 23 Martie 2019 755 ori
Google+ WhatsApp
Romania n-are presedinte, Ploiestiul n-are primar. La fel ca Dobre, Iohannis e in campanie pentru PNL
Romania n-are presedinte, Ploiestiul n-are primar. La fel ca Dobre, Iohannis e in campanie pentru PNL

O situatie care nu ne mai mira, fiindca in ultimii ani ne-am obisnuit ca primarul Ploiestiului si presedintele Romaniei sa incalce regulile de bun simt si nu numai. A disparut ideea conform careia cele doua functii ar trebui sa fie echidistante si sa serveasca interesele tuturor cetatenilor, indiferent de preferintele politice, asa ca ne putem lua adio de la corectitudinea si cinstea acestor doi liberali autentici, mai ales in an electoral.

De exemplu, zilele acestea, Iohannis se afla in campania electorala a PNL-ului, la Sinaia, acolo unde vorbeste despre referendum pe justitie, despre "pesedisti", "penali" s.a.m.d. Cu alte cuvinte, presedintele "tuturor romanilor" este, in fapt, doar presedintele votantilor PNL, opiniile celorlalti cetateni, nevoile lor, principiile lor si nemultumirile legate de actualul PNL fiind complet ignorate de acest sef de stat atipic.

La fel face si Dobre, care urmareste numai interesele partidului, nicidecum ale ploiestenilor si care nu rateaza nicio ocazie de a baga capul in poza la vreo manifestatie organizata de te-miri-cine. Tot pentru ca se afla in campanie, Dobre a inceput sa distribuie in municipiu scrisori ticsite cu minciuni la adresa consilierilor PSD, ALDE sau PMP. N-ar fi o problema daca aceste fituici otravite ar fi trimise in nume propriu, pe banii proprii. Din pacate, ca sfidarea sa fie maxima, Adrian Dobre isi permite sa foloseasca antetul Primariei Ploiesti, ca si cum institutia i-ar apartine si ar fi formata numai din reprezentanti PDL PNL. Despre banii folositi la tiparire si distribuire, vrem sa credem ca provin din cei 1000 de euro pe care fiecare organizatie PNL din tara trebuie sa o vireze in conturile partidului, tocmai pentru a fi folositi in campania de anul acesta. Oricum ar fi, un lucru e clar: Romania nu are presedinte, Ploiestiul nu are primar.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office