"Geniul" Brad Parscale a venit la Bucuresti. Vlad Cosma, printre cei 30 de invitati speciali

Publicat in Politica 22 Martie 2019 Actualizat: 22 Martie 2019 503 ori
Google+ WhatsApp
"Geniul" Brad Parscale a venit la Bucuresti. Vlad Cosma, printre cei 30 de invitati speciali
"Geniul" Brad Parscale a venit la Bucuresti. Vlad Cosma, printre cei 30 de invitati speciali

„Cine controla Facebook, controla alegerile din 2016", afirmă Brad Parscale, șeful de campanie al Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, în conferința de aseară, la București, în Aula Academiei Române.

„Arhitectul" campaniei Trump a vorbit în fața elitei intelectuale române despre provocările alegerilor prezidențiale americane din 2020, despre marketingul politic revoluționar și despre cum a reușit să-l „vândă" pe Donald Trump poporului american.

Brad Parscale a divulgat strategiile electorale care au schimbat America și care au creat „poate cel mai mare succes din istoria recentă a Americii'', odată cu alegerea lui Trump ca președinte: „Toți americanii, indiferent de starea socială, sunt pe Facebook. Mi-am dat seama că, dacă ne conectăm cu ei, vom schimba aceste alegeri'', afirmă acesta.  „Și nu am făcut doar atât. Noi am schimbat întreg jocul."

La evenimentul desfasurat la Academia Romana au fost prezenti 30 de strategi politici din tara, printre acestia numarandu-se si fostul deputat Vlad Cosma, cel care a organizat si coordonat cu succes campania electorala a lui Adrian Nastase, in 2008. Ulterior, in 2012, Cosma a obtinut cel mai mare scor inregistrat vreodata in Prahova la alegerile parlamentare, 73%, in acelasi Colegiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office