Presedintele Academiei Europene, Ernesto Carpintieri, intalnire cu Mircea Cosma si oficiali de la Bucuresti

Publicat in Politica 21 Martie 2019 450 ori
Google+ WhatsApp
Presedintele Academiei Europene, Ernesto Carpintieri, intalnire cu Mircea Cosma si oficiali de la Bucuresti

O delegatie a AEREC (Academia Europeana pentru Relatii Economice si Culturale), condusa de presedintele Ernesto Carpintieri, a fost prezenta in Romania pentru continuarea intalnirilor economice romano-italiene in cadrul conceptului neo latin “mare nostrum”.

Delegatia a avut o intanire cu mediul de afaceri bucurestean la Camera de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti, dar si cu Ministrul Educatiei, senatorul Ecaterina Andronescu- membra a academiei AEREC din 2012 si la Ploiesti cu presedintele SMV Mircea Cosma, membru al academiei AEREC din 2012.

Au fost analizate stadiul pregatirilor pentru deschiderea filialei AEREC la Ploiesti precum si stadiul investitiilor italiene in judetul Prahova convenite pe 12 octombrie 2018.

Totodata presdintelui Academiei i-a fost inmanat albumul “Romanii in Lume” realizat de Guvernul Romaniei pentru Centenar. Analizand evolutia lucrurilor stabilite pe 12-13 octombrie 2018, s-a convenit ca la sesiunea AEREC din 21 iunie 2019 de la Roma sa se supuna aprobarii plenului Academiei, deschiderea filialei din Romania la Ploiesti!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office