Plangere penala pe numele procurorului Paduraru Dragos Andrei. Acuzatii GRAVE

Publicat in Politica 20 Martie 2019 Actualizat: 08 Mai 2019 1136 ori
Google+ WhatsApp
Plangere penala pe numele procurorului Paduraru Dragos Andrei. Acuzatii GRAVE
Plangere penala pe numele procurorului Paduraru Dragos Andrei. Acuzatii GRAVE

Procurorul Paduraru, complice la abuzurile lui Onea&Portocala!

Acuzatiile de cercetare abuziva, masluire de probe si represiune nedreapta din dosarul familiei Cosma nu se limiteaza doar la deja celebrii Lucian Onea si Mircea Negulescu, ci vizeaza si alti procurori aflati in legatura directa cu acestia.


Printre ei se numara si Paduraru Dragos Andrei, care, in calitate de procuror de sedinta la infatisarile in instanta ale membrilor familiei Cosma, a incalcat legea si a girat abuzurile paraditorilor de la Haules.

Concret, lui Paduraru i se aduc acuzatii atat cu privire la probele masluite din dosar, cat si acuzatii legate de incalcarea procedurilor penale ca urmare a intelegerilor facute cu anumite persoane.

Vorbim aici despre “proba-cheie” pe care se bazeaza dosarul familiei Cosma, celebrul stick de memorie, care s-a dovedit a fi o proba falsa introdusa la dosar, dar pe care procurorul Paduraru a sustinut-o ca fiind valida in fata instantei. Asadar, cunoscand faptul ca asa-zisa proba este masluita si validand-o, totusi, in fata judecatorilor, se poate considera ca procurorul Paduraru a incercat cu buna stiinta sa induca in eroare magistratii cu scopul de a obtine sentinta de condamnare pe numele familiei Cosma, sentinta dorita de Lucian Onea si echipa sa de la DNA Ploiesti.

O alta acuzatie ce il vizeaza pe Paduraru este legata de incalcarea procedurii penale, ca urmare a incheierii unei “intelegeri” ilicite cu una dintre persoanele vizate in dosar. Concret, prin santaj si presiune exercitate asupra martorului Alexe Razvan, au fost obtinute denunturi mincinoase impotriva membrilor familiei Cosma, Paduraru oferind "la schimb" un serviciu ilegal: procurorul a “omis” sa formuleze apel la sentinta instantei ce il viza pe Alexe, incalcand, astfel, legea prin neaplicarea tuturor procedurilor specifice procesului penal, aflandu-se in complicitate cu Lucian Onea, Negulescu si ceilalti procurori de la Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office