Presedintele Consiliului Judetean, la capatul rabdarii: Nu tolerez minciuna! Dobre vrea să lase Ploieștiul fără apa calda si caldura!

Publicat in Politica 19 Martie 2019 Actualizat: 19 Martie 2019 1869 ori
Google+ WhatsApp
Presedintele Consiliului Judetean, la capatul rabdarii: Nu tolerez minciuna! Dobre vrea să lase Ploieștiul fără apa calda si caldura!
Presedintele Consiliului Judetean, la capatul rabdarii: Nu tolerez minciuna! Dobre vrea să lase Ploieștiul fără apa calda si caldura!

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a intervenit in scandalul provocat de primarul Adrian Dobre pe tema termoficarii din Ploiesti. Toader il acuza pe primar de rea vointa si minciuna, dar si ca isi bate joc de ploiesteni pentru a-si atinge scopurile electorale.

Iata mesajul lui Bogdan Toader, publicat in urma cu putin timp:

 

Întotdeauna voi pune pe primul loc interesele cetăţenilor şi rămân acelaşi partener corect al tuturor ploieştenilor! Am evitat, de fiecare dată, să intru în polemici politice, însă nu tolerez minciuna.

Sunt pur și simplu consternat de modul duplicitar în care acționează primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, care riscă să lase Ploieștiul fără sistem public de furnizare a apei calde și a căldurii!
Este absolut de neînțeles atitudinea tendențioasă și fără nicio legătură cu realitatea în care prezintă primarul Ploieștiului situația extrem de critică a sistemului de furnizare a apei calde și a încălzirii pentru casele ploieștenilor.

Informarea corectă a cetăţenilor este principala obligaţie pe care factorii decizionali şi, mai ales, primarii trebuie să o respecte. Întâlnirea de ieri, vizând negocierea cu privire la sistemul de furnizare a agentului termic este un subiect deosebit de important pentru comunitatea ploieşteană, dar pentru primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, este o simplă oportunitate politică, prin care încearcă să câştige capital electoral, minţind public, în mod deliberat.
Dovada incontestabilă a faptului că afirmaţiile primarului sunt doar niște neadevăruri populiste o reprezintă adresa, pe care o ataşez acestui mesaj. Pe scurt, aşa cum reiese din adresa emisă, imediat ulterior, ședinței de negociere între Primăria Ploiești, Consiliul Județean Prahova și Veolia Energie, s-au discutat exclusiv variantele legate de continuarea furnizării apei calde și a căldurii pentru apartamentele ploieștenilor, stabilindu-se chiar posibilele etape următoare vizând prelungirea contractului cu actualul furnizor pentru o perioadă fie "cu doi ani", "cu trei ani" sau "cu patru ani". Primarul nu a avut niciodată intenţia de a întrerupe colaborarea cu Veolia Energie.

Teatrul ieftin pe care îl joacă primarul Ploieștiului și faptul că a denaturat complet rezultatele discuției pe care am purtat-o ieri demonstrează că atacurile politice sunt puse mai presus de interesele ploieștenilor. Ceea ce este de neconceput, indiferent din ce parte ar veni o asemenea atitudine nedemnă de un edil al unui oraș aflat în pragul unei adevărate crize a sistemului de furnizare a agentului termic!

În concluzie, soluţia lansată de domnul Adrian Dobre, cu oportunismul caracteristic, anume, aceea de constituire a unei societăți proprii pentru furnizarea agentului termic în Ploiești nu reprezintă decât o idee irealistă pentru că durata necesară, infrastructura tehnică deficitară sunt obstacole care ar fi condus, din luna mai a acestui an, la întreruperea furnizării apei calde, pe o perioadă nedeterminată, în locuinţele ploieştenilor.

Primarul Adrian Dobre nu a învățat nici acum, când mai are doar un an de mandat, cum se conduce un oraș! Nu a învățat nimic despre responsabilitatea pe care o are pentru municipiul Ploiești și pentru locuitorii acestui oraș.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office