Atat a putut PNL pentru europarlamentare?! Rares Bogdan?

Publicat in Politica 14 Martie 2019 Actualizat: 14 Martie 2019 791 ori
Google+ WhatsApp
Atat a putut PNL pentru europarlamentare?! Rares Bogdan?
Atat a putut PNL pentru europarlamentare?! Rares Bogdan?

Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile europarlamentare, prilej cu care majoritatea partidelor au reusit sa se faca de rusine si mai mult decat pana acum. Opozitia de baza a PSD-ului, PNL, a cautat si in dunga un personaj care sa le serveasca drept imagine pentru 26 mai si l-au gasit. 

Nu e politician, nu e tehnocrat, nu e savant si nici vreun influencer. Practic, Rares Bogdan nu e nimic altceva decat un prezentator TV. Unul mediocru, dar isteric, contestat de public si colegi deopotriva, dar adulat de parinti si de Oreste Teodorescu. Pe care s-ar putea sa-l piarda de musteriu cat de curand, fiindca Oreste nu e genul sa faca baie de multe ori langa aceiasi prieteni, mai ales daca prietenii incep sa intre in cada din ce in ce mai murdari.

Ne bucuram, deci, ca avem o opozitie bine pregatita, in randurile careia se regasesc numai figuri marcante de urmasi ai Bratienilor, instruiti politic, culti in cap si pregatiti, cu o buna experienta, de razboi. 

Recunoastem ca am crezut, pana in ulrima clipa, ca treaba cu Rares Bogdan la PNL e doar asa, o hipstereala de moment. Dar nu, oameni buni, e real. Cat se poate de real.

A castigat PSD.

PS: Imaginea e de azi, cand Rares Bogdan si-a facut intrarea in scena in lacrimi. E ce trebuie. Sensibilitatea masculina si gleznele descoperite n-au omorat pe nimeni.

PS2: Trebuie sa admitem ca PNL a avut curaj. Sa-l pui pe Rares Bogdan cap de afis si sa nu-ti fie teama ca lumea va vota PRU, asociindu-l cu Gusa-Ghita, e o treaba!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office