Bogdan Toader, despre Rodica Paraschiv: O femeie înzestrată cu multă putere de muncă și un veritabil lider!

Publicat in Politica 14 Martie 2019 403 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, despre Rodica Paraschiv: O femeie înzestrată cu multă putere de muncă și un veritabil lider!
Bogdan Toader, despre Rodica Paraschiv: O femeie înzestrată cu multă putere de muncă și un veritabil lider!

Presedintele PSD Prahova si al Consiliului Judetean, Bogdan Toader, a postat pe Facebook un mesaj laudativ la adresa deputatului social-democrat prahovean Rodica Paraschiv, pe care o considera "o femeie înzestrată cu multă putere de muncă și un veritabil lider!".

Mesajul vine odata cu preluarea functiei de coordonator al Departamentului de Turism din cadrul Consiliului Național al PSD de catre deputatul Paraschiv. Rolul Consiliului este acela de a inlesni transmiterea problemelor societatii civile guvernantilor si Parlamentului.

"Odată cu susținerea primei ședințe, Consiliul Național, liantul între societatea civilă, guvern și parlament, își începe activitatea în slujba cetățenilor.

Cu acest prilej, o felicit pentru asumarea misiunii de a fi noul coordonator al Departamentului de Turism din cadrul Consiliului Național al PSD, pe colega mea, doamna deputat Rodica Paraschiv, o femeie înzestrată cu multă putere de muncă și un veritabil lider!

Am încredere că această nouă echipă își va îndeplini în mod eficient rolul de a asigura o coeziune de gândire și acțiune cu privire la inițiativele parlamentare, efectele deciziilor guvernului și feedback-ul cetățenilor prin dezbateri, strategii, propuneri în contact cu ministerele sau comisiile parlamentare.

Mult succes!", a scris Bogdan Toader, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.