Ies la iveală noi abuzuri făcute de procurorul Lucian Onea. Dezvăluirile făcute de fostul şofer al Anei Maria Pătru VIDEO

Publicat in Politica 14 Martie 2019 Actualizat: 14 Martie 2019 1209 ori
Google+ WhatsApp
Ies la iveală noi abuzuri făcute de procurorul Lucian Onea. Dezvăluirile făcute de fostul şofer al Anei Maria Pătru VIDEO
Ies la iveală noi abuzuri făcute de procurorul Lucian Onea. Dezvăluirile făcute de fostul şofer al Anei Maria Pătru VIDEO
Fostul șofer al Anei Maria Pătru le-a spus miercuri judecătorilor cum Lucian Onea, fostul şef al DNA Ploieşti, îi cerea detalii din viața intimă a fostei sale șefe. Mai mult Onea îi prezentase demisia Anei Maria Pătru și se lăuda martorilor din dosar că a pus-o să renunțe la funcție.

Tot mai multe abuzuri făcute de Lucian Onea în dosarul Anei Maria Pătru ies la iveală. Potrivit România TV, la termenul de miercuri unul dintre martori a povestit abuzurile făcute de Lucian Onea asupra lui. Şoferul Anei Maria Pătru a povestit că Onea nu l-a întrebat de suspecţii din dosar ci l-a interesat doar dacă avea cunoştinţă despre relaţii intime pe care ea le-ar fi putut avea, iclusiv poate cu lideri politici.

"Lucian Onea mi-a pus o singură întrebare: Ce prieteni intimi are Ana Maria Pătru în afară de Cernăianu. Lucian Onea mi-a zis "nu înțelegi ca Pătru nu mai este ? Nu-ți fie teamă, eu am pus-o sa-și dea demisia, nu mai e ". Și mi-a arătat demisia scrisă de mână!", a declarat şoferul Anei Maria Pătru.

Procurorul de elită al lui Kovesi a reușit să întocmească rechizitoriul din dosar cu nu mai puțin de opt denunțuri date de o singură persoană, Irina Socol. Lucian Onea, pe lângă faptul că i-a acordat Irinei Socol trei identitati protejate în acest dosar, a și secretizat trei denunturi care au fost declasificate de Tribunalul Municipiului Bucureşti şi s-a constatat ca si acestea sunt date tot de Socol.

Următorul termen din dosar a fost stabilit în luna aprilie. Atunci alți martori vor fi audiați, printre care și menajera Anei Maria Pătru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office