Traian Basescu vine, miercuri, la Ploiesti. Unde il poti intalni

Publicat in Politica 11 Martie 2019 896 ori
Google+ WhatsApp
Traian Basescu vine, miercuri, la Ploiesti. Unde il poti intalni
Traian Basescu vine, miercuri, la Ploiesti. Unde il poti intalni

Traian Băsescu, fost președinte al României și președinte al Partidului Mișcarea Populară, se va afla, miercuri, la Ploiești, pentru un eveniment organizat în cadrul Universității Petrol-Gaze.

În cadrul conferinței de miercuri, găzduite de UPG Ploiești, Traian Băsescu va susține o prelegere despre securitatea Europei.

"Miercuri, 13 martie 2019, în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești, dl. Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, va susține o prelegere cu tema «Viitorul Europei - securitatea pe primul loc».

Precizăm că evenimentul nu are un caracter politic, fiind organizat de Facultatea de Litere și Științe din cadrul Universității, iar d-l Traian Băsescu conferențiază în calitatea domniei sale de fost președinte al României", a transmis, astăzi, Biroul de Presă al PMP Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office