L-am prins cu chilotii in vine! Cum s-a gandit Dobre sa mai dea o teapa ploiestenilor, crezand ca nu-l vede nimeni :)

Publicat in Politica 19 Februarie 2019 2150 ori
Google+ WhatsApp
L-am prins cu chilotii in vine! Cum s-a gandit Dobre sa mai dea o teapa ploiestenilor, crezand ca nu-l vede nimeni :)
L-am prins cu chilotii in vine! Cum s-a gandit Dobre sa mai dea o teapa ploiestenilor, crezand ca nu-l vede nimeni :)

Ati citit, probabil, mesajul PNL Prahova postat azi pe Facebook, in care se aduc acuzatii coalitiei PSD-ALDE din Consiliul Local (stim, si noi ne-am plictisit!) cum ca nu au votat pentru preluarea terenului apartinand MApN, pe care ar urma sa se construiasca noul spital municipal. Daca n-ati citit mesajul, nu-i nimic, e aceeasi poezie rasuflata despre nenorocitii din CL care nu vor sa dea drumul la viata, sa le fie si ploiestenilor mai bine etc.

Din pacate pentru Dobre, in orasul asta mai sunt si altii cu acces la internet, iar printre ei se numara chiar si cei care compun alianta PSD-ALDE si care, de nevoie, au inceput sa posteze si ei, tot pe Facebook, realitatile din teren si, in special, de la sedintele de Consiliu Local. Un exemplu ar fi chiar viceprimarul George Pana, care a explicat astazi cum stau lucrurile cu proiectul pentru preluarea terenului MApN si de ce a fost el respins de PSD-ALDE.

Si, iata cum am aflat noi ca primarul Adrian Dobre se pregatea sa mai dea un tun, pe sest, noaptea ca hotii si din cauza ca a fost prins cu vrajeala, a dat ordin postacilor de la partid sa porneasca circul si panarama pe facebook. Nu va explicam noi care e smecheria, il lasam pe domnul viceprimar Pana sa o faca. Mesajul dumnealui e clar, scris in termeni colocviali, pe intelesul tuturor, deci nu ne facem probleme ca ar putea fi rastalmacit. Asteptam si raspunsul lui Dobre, de preferat ceva original si la subiect, ca de poezii fara rima ne-am saturat.

Iata mesajul viceprimarului:

Ce ascundeți, de fapt, DOMNULE PRIMAR ? Și DE CE VĂ OPUNEȚI, domnule primar, CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ??

Se apropie rapid, al naibii de rapid, alegerile din luna mai. Iar până atunci, primarul Dobre trebuie să pară că face în sfârșit ceva .

Și cum singurul lucru la care (crede că) se pricepe și nu îl obosește din cale-afară este convocarea conferințelor de presă, astăzi, ne-a mai servit una.

Cu aceeași voce de povestitor bătrân, primarul imatur a acuzat, din nou, consilierii ALDE că s-ar opune adoptării unor proiecte.

De data aceasta, însă, chiar a sărit calul, pretinzând, nici mai mult, nici mai puțin, că NOI! am fi împotriva construirii noului spital municipal, pentru că, astăzi, nu am votat proiectul de hotărâre având acest subiect.

Mai rea decât minciuna electorală, pe care si-a dorit-o preluată ”pe nemestecate” de presa locală, sunt ofensa adusă inteligenței concitadinilor noștri și josnicia manipulării la care a recurs domnul Dobre, invocând, speculând o situație dramatică precum cea a victimelor epidemiei de gripă!

Oribil!

Mă simt, deci, dator, în calitate de viceprimar, să îi informez, corect, pe ploieșteni în legătură cu poziția ALDE în ceea ce privește construirea noului spital:

AVEM NEVOIE DE UN NOU SPITAL ȘI SUSȚINEM 100% CONSTRUIREA LUI ȘI DOTAREA LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

În luna octombrie 2017, ALDE a votat PENTRU preluarea , de la Ministerul Apărării Naționale, a terenului pe care acest spital urma să se construiască.

Ce a făcut domnul Dobre până la finele anului 2018, când a venit cu o nouă hotărâre, în acest sens ?

NIMIC!

Doar A NEGOCIAT FOARTE PROST clauzele realizării, în sensul că, în documentele de preluare a terenului a fost inclusă condiția ca, pe suprafața rămasă disponibilă, ANL să construiască un numar de 80 de apartamente ce ar fi trebuit predate dupa primii 4 ani etapizat Ministerului Apararii.

Iar dacă, la termenul stabilit, ANL nu ar fi predat, la cheie, locuințele, terenul ar fi urmat să fie restituit Ministerului Apărării.

Cu alte cuvinte, derularea contractului între cele două părți semnatare, Primăria și Ministerul Apărării, depindea 100% de o a treia entitate, ANL, care nu are nicio calitate în contract!

Soluția ieșirii din impas au oferit-o tot consilierii ALDE, care, alături de cei ai PSD au solicitat, în Comisia de patrimoniu a Consiliului local, încheierea unui protocol între toate cele trei părți implicate: Primăria Ploiești, Ministerul Apărării și ANL, prin care fiecare să își clarifice modalitățile de realizare a obiectivelor și responsabilitățile și, astfel, să poată fi deblocată situația și demarate procedurile necesare.

ADRESA OFICIALĂ CĂTRE MINISTERUL APĂRĂRII ȘI A.N.L. ESTE BLOCATĂ, ați ghicit!, LA CABINETUL DOMNULUI PRIMAR DOBRE!!!

Așadar, întrebăm: DOMNULE PRIMAR, DE CE VĂ OPUNEȚI CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ???

Și, dacă vă opuneți, și faceți, totuși, circ, de dragul campaniei electorale, dumneavoastră cum stați cu propria sănătate?

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office