Gratiela Gavrilescu, atacuri in rafala la Adrian Dobre: "Nu mai fi dobritoc!"

Publicat in Politica 19 Februarie 2019 503 ori
Google+ WhatsApp
Gratiela Gavrilescu, atacuri in rafala la Adrian Dobre: "Nu mai fi dobritoc!"
Gratiela Gavrilescu, atacuri in rafala la Adrian Dobre: "Nu mai fi dobritoc!"

Ministrul Gratiela Gavrilescu (ALDE) il spulbera pe edilul-sef al Ploiestiului, dupa ce acesta din urma a acuzat coalitia PSD-ALDE din Consiliul Local ca "nu il lasa" sa-si faca treaba. Nu stim exact despre ce "treaba" vorbeste Dobre, cert e ca oamenii s-au saturat de aceleasi minciuni si scenarii inventate despre opozitia care blocheaza proiectele. In realitate, primarul Adrian Dobre isi ascunde incompetenta in spatele acestei scuze penibile, iar ministrul Gavrilescu a punctat acelasi lucru:

„Primarul municipiului Ploiești mi-a dedicat, astăzi, o parte importantă din conferința de presă, în care… a plâns cu vorbe!

Săracul!

Într-un fel, îl înțeleg: și-a pierdut sprijinul politic, liberalii ploieșteni au mari dificultăți în a-l mai răbda și, colac peste pupăză, îl lasă cu buza umflată chiar acum, în acest an dublu electoral…

Obișnuit, probabil, cu propriul “stil” de a-și alege și fideliza “echipa”, nu înțelege că se poate proceda și altfel!

Pur si simplu, nu poate pricepe că oamenii nu sunt marionete și că, deseori, preferă să piardă la salariu și să puncteze la demnitate.

Nu, domnule Dobre!

Nu din cauza presiunilor ALDE și nici ca efect al unor așa-zise promisiuni iți pleacă oamenii din partid!

Pleacă pentru că sunt liberali și… liberi să își aleagă partidul care îi reprezintă cu adevărat!

Daca îmi dai un singur mic exemplu de gest politic sau administrativ liberal, pe care l-ai făcut, “din capul tău”,promit să îți mai lăsăm câțiva dintre foștii noștri colegi, să aibă grijă de tine în campanie, să nu te rătăcești pe străzi de unul singur, și măcar în al 12- lea ceas să afle și ploieștenii că le-ai fost primar!

Și încă ceva!

Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!

De ce nu ai curaj sa le spui concitadinilor noștri DIN CAUZA CUI nu a putut fi votat proiectul noului spital municipal de grupurile PSD-ALDE??

Vezi?

Asta e diferența între a fi om politic și doar a-ți imagina că ești și între o carieră construită pe o temelie solidă și pălăria prea mare, pe care, proptindu-te de alții, dintr-o ENORMĂ GREȘEALĂ!, ai primit-o cadou…”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office