Sorina Matei o DISTRUGE pe Kovesi: Au aparut pozele din Indonezia! Cum a mintit fosta sefa DNA

Publicat in Politica 16 Februarie 2019 Actualizat: 16 Februarie 2019 2120 ori
Google+ WhatsApp
Sorina Matei o DISTRUGE pe Kovesi: Au aparut pozele din Indonezia! Cum a mintit fosta sefa DNA
Sorina Matei o DISTRUGE pe Kovesi: Au aparut pozele din Indonezia! Cum a mintit fosta sefa DNA

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, susține că ea nu s-a implicat și nu a avut atribuții legate de aducerea în țară a lui Vlad Nicolae Popa. Jurnalista Sorina Matei prezintă o serie de întâlniri ale lui Kovesi cu oficiali indonezieni și cu o săptămână înainte de extrădarea lui Nicolae Popa a dus scrisoarea de extrădare semnată de Traian Băsescu și a înmânat-o indonezienilor.

”*13.02.2019. LCK, suspect, fost procuror şef DNA, fost procuror general al României: "Eu, Kovesi Codruța, nu aveam nici un fel de atribuții legate de extrădare" (Digi24)

*15.02.2019. LCK, suspect, fost procuror şef DNA, fost procuror general al României: "Nu am avut atribuții legate de extrădarea condamnatului Popa Nicolae.De extrădare s-au ocupat Poliția Română și Ministerul Justiției." (după ieşirea din Parchetul General)

*9 martie 2011, LCK, procuror general al României, cu o săptămână înainte să plece la Jakarta, la conferinţa procurorilor (16-19 Martie 2011, The 7th IAP Asia Pacific And Middle East Regional Conference And High Level Prosecutors Meeting) unde i-a înmânat preşedintelui Indoneziei scrisoarea preşedintelui Băsescu pe extrădare, se duce la ambasadoarea Indoneziei, Marianna Sutadi, la reşedintă. În imagini task forceul "operaţiunii Indonezia" (LCKovesi, Marius Iacob, Angela Nicolae, Vasile Viorel si ofiţerul SRI- se pare că este chiar colonelul Marian Dumitrescu, acum şeful corpului de control al directorului SRI, E. Hellvig, atunci, în 2011, şef sector Juridic în cadrul Directiei Generale Securitate Interna a SRI).

Pe 22 aprilie 2011, la ora 2.18, Nicolae Popa a ajuns la Bucureşti cu o cursă specială Ţiriac Air.”, arată Sorina Matei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office