Consilierul George Botez: Primarul Dobre a scos la mezat Ploieştiul pentru a face punctaj electoral

Publicat in Politica 05 Februarie 2019 819 ori
Google+ WhatsApp
Consilierul George Botez: Primarul Dobre a scos la mezat Ploieştiul pentru a face punctaj electoral
Consilierul George Botez: Primarul Dobre a scos la mezat Ploieştiul pentru a face punctaj electoral

Consilierul municipal Sorin George Botez a postat pe Facebook un mesaj in care condamna modul in care primarul Ploiestiului alege sa transeze subiectul legat de majorarea tarifului gigacaloriei. Botez sustine ca Dobre se afla in campanie electorala si transmite mesaje eronate, de aceeasi parere fiind si presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, acesta din urma organizand o conferinta de presa pe acest subiect. (detalii aici).

Iata mesajul postat de George Botez in aceasta seara:

Primarul Adrian "Minciuna" Dobre a gasit de cuviinta sa ma atace, insinuand ca eu fac jocurile companiei care opereaza sistemul de termoficare. Privit ca gest politic, la nivelul de copii de gradinita pe care il are primarul, pot sa accept ca atat l-a dus capul. Dar ca gest managerial este sinucigas ! "

Ce este cel mai rău este faptul că primarul Dobre a scos la mezat Ploieştiul pentru a face punctaj electoral. Nu va face punctajul pe care îl speră şi va arunca Ploieştiul în cea mai neagră recesiune în care a fost vreodată.

Atitudinea să faţă de ploieşteni, faţă de aparatul administrativ, faţă de cei doi viceprimari şi faţă de consilierii locali denotă o lipsa evidenţă de bun simt şi viziune. În această ordine. Îl vom lasă să urle, aşa cum a făcut în ultima şedinţa de consiliu şi să îşi dea aramă pe faţă.Este incapabil genetic să rezolve managerial problemele. Omul chiar nu poate, nu îl ajută nimic din ceea ce i-a dăruit Dumnezeu, este amărât rău. Nici luările de cuvânt nu şi le poate scrie singur. Aţi văzut ce a făcut de 1 Decembrie, organizare marca Dobre.Vom revoca hotărârea de acordare a subvenţiei şi îl vom lasă să rezolve problema după cum crede el. Dar dacă nu îşi asumă responsabilitatea, personal mă voi ocupa să strâng semnături pentru demiterea sa.Subscriu celor afirmate de Bogdan Toader în conferinţă de presă : Dobre nu are nimic : nici aparat şi nici gândire!,"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office