Stefanescu, despre banerele anti-Portocala: "Jos palaria!"

Publicat in Politica 23 Ianuarie 2019 1136 ori
Google+ WhatsApp
Stefanescu, despre banerele anti-Portocala: "Jos palaria!"
Stefanescu, despre banerele anti-Portocala: "Jos palaria!"

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, miercuri, la Ploiești, că PSD este „partidul cu cei mai mulți oameni vânați, din administrație”,peste 1.100 de aleși locali fiind anchetați. Despre banner-ul cu mesajul „Bine ați venit în județul lui Portocală”,Ștefănescu a spus: „Jos pălăria”, relatează Mediafax.

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, miercuri, la Ploiești că 75 la sută din conducerile centrale ale județelor și conducerea centrală a partidului este „într-o formă de anchetă”.

„La nivelul PSD, aproape 75% din conducerile centrale ale județelelor și conducerea centrală a partidului au fost într-o formă de anchetă. Unii au stat în judecăți și anchete și 10 ani, cum a fost cazul lui Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea. Avem partidul cu cei mai mulți oameni vânați din administrație”, a spus Ștefănescu.

Potrivit acestuia, 1.187 de primari, viceprimari, consilieri județeni, municipali, locali din PSD sunt „într-o formă de anchetă”.

Codrin Ștefănescu a mai spus că în proporție de 90 la sută, faptele pentru care sunt aceste anchete sunt reprezentate de abuz în serviciu.

Despre amplasarea banner-ului pe care scria „Bine aţi venit în judeţul lui Portocală! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false” secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus că are un singur mesaj pentru cei care l-au făcut: „Jos pălăria”, el precizând că partidul nu are niciun amestec în demersul celor care l-au montat.

„Legat de pancartele care au apărut aici, noi ca partid nu avem niciun amestec, dar vizavi de cei care au creat, pentru românii care au avut curajul să pună aceste pancarte: Jos pălăria. Simțim la fel ca și ei, gândim la fel ca și ei. Și pancartele astea au fost chiar prea politicoase vizavi de toate mizele care s-au petrecut aici”, a declarat Ștefănescu.

Ștefănescu a mai spus că amplasarea banner-ului a fost aplaudată de colegii săi.

„Toate pancartele care au fost puse, cu , , <În acest județ lucrurile au luat-o razna>, toate aceste pancarte sunt pe sufletul tuturor și vreau să vă spun că atunci când a apărut în spațiul public subiectul acesta, noi ne aflăm la Caraș. Toți colegii noștri au aplaudat, la Mehedinți la fel, la Timiș la fel. Adică oamenii gândesc la fel ca și cei de aici”, a afirmat secretarul general PSD.

Ștefănescu a precizat chiar că este dispus să plătească amenzile pe care le vor primi cei care au amplasat banner-ul.

La sfârșitul săptămânii trecute, banner-ul cu mesajul „Bine aţi venit în judeţul lui Portocală (fostul procuror Mircea Negulescu - n.r.)! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false” a fost amplasat pe pasajul pietonal din localitatea Bărcăneşti, fără a exista autorizaţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, declara atunci că nu se ştie când şi cine a montat acest banner, dar se fac verificări.

Totodată, au fost luate măsuri pentru înlăturarea acestuia.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office