Ieri dadea vina pe Guvernul PSD pentru falimentul Ploiestiului. Azi, se lauda cu tramvaiele noi furnizate de... Guvernul PSD!

Publicat in Politica 22 Ianuarie 2019 943 ori
Google+ WhatsApp
Ieri dadea vina pe Guvernul PSD pentru falimentul Ploiestiului. Azi, se lauda cu tramvaiele noi furnizate de... Guvernul PSD!
Ieri dadea vina pe Guvernul PSD pentru falimentul Ploiestiului. Azi, se lauda cu tramvaiele noi furnizate de... Guvernul PSD!

Adrian Dobre, acest primar nebarbierit si nepregatit pentru functia pe care o are, nu se poate decide daca Guvernul PSD-ALDE este sau nu bun.

Daca ieri, Dobre declara ca din cauza aliantei de guvernamant Ploiestiul risca sa intre in faliment, astazi, primarul isi asuma meritele pentru lotul de tramvaie noi care vor ajunge la Ploiesti, fara sa precizeze, insa, ca achizitia a fost facuta de ...Guvernul PSD-ALDE!

 Intr-o postare pe un site de socializare, PNL Prahova, anunță că a fost lansată licitația pentru cele 20 de tramvaie care vor circula în Ploiești, anunțul fiind însoțit de câteva date tehnice din caietul de sarcini.
Bineinteles, ca au fost ”uitate” deliberat elemente esentiale precum sursa de finantare, modul de achizitie.
Oficialii PSD au prezentat in numeroase randuri demersul Guvernului prin care vor fi cumparate tramvaie din fonduri europene. Achizitia o va face Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cota de finantare a Primariei Ploiesti fiind de numai 2% din valoarea totala de achizitie.
Primaria lui Dobre este printre campioanele neaccesarii de fonduri, cetatenii Ploiestiului simtind din plin acest neajuns. In 2017, Adrian Dobre a reușit să piardă finantarea unor investitii de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL), trimitând documentatia prin postă fara confirmare de primire şi fara ca actele sa fie stampilate de institutia expeditoare. 
Si ca si cum nu ar fi de ajuns, sa ne amintim cu totii de ideea stralucita a lui Dobre privind achiziția de autobuze diesel prin contractarea unui credit bancar, in condiiile in care, in multe orase resedinta de judet din tara s-au accesat fonduri europene si s-au achizitionat autobuze noi, electrice.
Cu aproape un an inainte de alegerile locale, cu totii ne-am fi asteptat ca la Ploiesti sa avem proiecte in derulare, accesari noi de programe de dezvoltare, poate chiar un bilant pe plus….. dar va trebui sa ne multumim cu o demagogie liberala perpetua si daunatoare cetatenilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.