Victime procurorilor DNA. O femeie nevinovata a fost haituita din razbunare, pana s-a imbolnavit si a ramas fara bani

Publicat in Politica 18 Ianuarie 2019 1859 ori
Google+ WhatsApp
Victime procurorilor DNA. O femeie nevinovata a fost haituita din razbunare, pana s-a imbolnavit si a ramas fara bani
Victime procurorilor DNA. O femeie nevinovata a fost haituita din razbunare, pana s-a imbolnavit si a ramas fara bani

Victime ale procurorilor DNA nu au fost doar magistrații, ci și oameni obișnuiți.

Nela Secară, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul, a povestit, joi, la "Sinteza zilei" calvarul prin care a trecut după ce a devenit ținta DNA.

"Nu aveam niciun dosar penal, aveam firmă din 2003, am participat la multe târguri internaționale cu firma, am fost în topurile celor mai mari firme din România și, la urmă am fost cea mai mare infractoare.

Mi-au făcut aceste dosare, mi le-au confecționat, pentru că nu poți să spui că tu ai cumpărat ceva și ai făcut evaziune când ai vândut mai departe. Eu am exportat acele poșete, aveam angajați care lucrau la mine. Cum să spui că eu am făcut evaziune?" a spus Nela Secară.

Femeia a povestit cum a fost târâtă în cătușe, în ciudat faptului că fusese eliberată.

"Am fost arestată pentru evaziune fiscală, după aceea am fost eliberată pe cauțiune (1,5 miliarde - nu se auzise până atunci de o cauțiune așa de mare). Deși aveam bani în firmă, eu creditasem societatea și aveam dreptul să îmi rambursez, soțului meu i-a fost frică să nu-l ia și pe el că ia banii firmei și i-a dat telefon că de azi pe mâine trebuia să depună banii. A sunat în Austria la cumnata mea și a luat un credit și a trimis banii.

Am fost eliberată pe cauțiune, după care s-a făcut acest denunț de doamna Bora. Mi s-a fabricat al doilea dosar de tâlhărie", povestește Nela Secară.

Vezi materialul video cutremurator aici

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office