Pãzea! Curtea de Conturi, in control la DNA, DIICOT și ÎCCJ!

Publicat in Politica 16 Ianuarie 2019 Actualizat: 16 Ianuarie 2019 629 ori
Google+ WhatsApp
Pãzea! Curtea de Conturi, in control la DNA, DIICOT și ÎCCJ!
Pãzea! Curtea de Conturi, in control la DNA, DIICOT și ÎCCJ!

Curtea de Conturi va începe o verificare la Direcția Națională Anticorupție și la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru a vedea dacă se justifică sumele uriașe cheltuite de cele două instituții.

Informația a fost prezentată, miercuri, de Mihai Gâdea, la "Sinteza zilei".

"Curtea de Conturi începe o verificare cu privire la modul în care s-au folosit resurse uriașe financiare de către DNA și DIICOT în toată această perioadă. Documentul pe care îl vedeți în premieră națională este pus la dispoziția noastră de departamentul de investigații al Antena 3, condus de Bianca Nae, și aflăm cu această ocazie că va fi verificat cum au fost cheltuiți banii publici de Parchetul General", a spus Mihai Gâdea.

Curtea de Conturi va verifica și cheltuirea fondurilor operative, fonduri care de regulă sunt uriașe și la care nu are nimeni acces.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office