BREAKING NEWS/ Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie DESFIINTATA

Publicat in Politica 16 Ianuarie 2019 Actualizat: 16 Ianuarie 2019 603 ori
Google+ WhatsApp
BREAKING NEWS/ Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie DESFIINTATA
BREAKING NEWS/ Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie DESFIINTATA

Informatie de ultima ora: Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie desfiintata, urmare a anchetelor pe care Parchetul General le desfasoara pe numele procurorilor Onea, Negulescu, Savu, Deaconu, Raileanu si a politistilor judiciari implicati in fabricarea de dosare.

Stire in curs de actualizare

UPDATE:  După REVOCAREA de la DNA Ploieşti a fostului şef, Lucian Onea, şi a altor trei procurori (Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu şi Răileanu Elena Cerasela), fosta structură "de elită" mai pierde un procuror.

Secţia pentru procurori a CSM urmează să decidă în şedinţa de joi, 17 ianuarie, dacă încuviinţează solicitarea procurorului Maria Laura Bucică de încetare a activităţii la DNA Ploieşti. Serviciul Teritorial Ploieşti rămâne cu doar doi procurori cu funcţii de execuţie, şefului interimar al unităţii de parchet, Nicolae Marin, fiindu-i prelungit marţi mandatul cu încă şase luni.

Tot în şedinţa de joi, Secţia pentru procurori a CSM va decide la ce unitate de parchet îşi va continua activitatea Lucian Onea, fostul şef al DNA Ploieşti, în prezent suspendat din funcţie ca urmare a faptului că este inculpat într-un dosar penal.

O altă decizie a Secţiei va viza delegarea procurorului Monica Erika Danciu în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei judiciare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office