Radulescu (IJ P Prahova), acuzatii incendiare la adresa lui Onea si Portocala

Publicat in Politica 15 Ianuarie 2019 792 ori
Google+ WhatsApp
Radulescu (IJ P Prahova), acuzatii incendiare la adresa lui Onea si Portocala
Radulescu (IJ P Prahova), acuzatii incendiare la adresa lui Onea si Portocala

Adrian Rădulescu, fost adjunct al fostului comandant al Poliției Prahova, a vorbit la Antena 3 despre tacticile folosite de procurorii DNA. 

„Se știa de aceste practici ale procurorilor DNA Ploiești de foarte mult timp. Au fost informări făcute, atât la nivelul Parchetului General, cât și la nivelul DNA. Sunt și sesizări în scris vizavi de aceste practici. Mai mult, sunt multe plângeri penale cu privire la toate infracțiuniile comise de acești procurori de la DNA”. 

Întrebat cum justifică avizul negativ al Secției pentru procurori a CSM în privința arestării lui Lucian Onea și Mircea Negulescu, Adrian Negulescu a spus „motivul pentru care nu aș vrea să vă răspund la această întrebare este că aș fi subiectiv. Am calitatea de persoană vătămată în dosarul penal. În schimb, pot să zic că aș vrea să văd partea bună a lucrurilor, în sensul că poate din acest aviz negativ iese o dezbatere și apoi putem să schimbăm legea statutului procurorilor. Aici, în articolul 95, se spune că judecătorii, procurorii, pot fi percheziționați, reținuți, arestați preventiv numai cu încuviințarea secțiilor CSM. Din punctul meu de vedere, acest articol este neconstituțional. Constituția prevede trei categorii de persoane care beneficiază de imunitate: miniștrii, parlamentarii și președintele României. Nu se referă și la magistrați”. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office