Procurorul Alfred Savu de la DNA Ploiesti, URMARIT PENAL!

Publicat in Politica 10 Ianuarie 2019 757 ori
Google+ WhatsApp
Procurorul Alfred Savu de la DNA Ploiesti, URMARIT PENAL!
Procurorul Alfred Savu de la DNA Ploiesti, URMARIT PENAL!

Procurorul de la DNA Ploiesti Alfred Savu este urmarit penal pentru fapte deosebit de grave petrecute in ultimii ani, pe cand avea in lucru dosare importante.

Alaturi de el mai sunt anchetati de Sectia pentru Magistrati a parchetului General si ceilalti colegi procurori si politisti judiciari de la unitatea "haules": Lucian Onea, Mircea Negulescu, Giluela Deaconu, Cerasela Raileanu.

Printre acuzatiile care i se aduc lui Savu se numara ticluirea de probe in dosare, santaj si presiune asupra martorilor, denuntatori-martori falsi, oferirea de identitati protejate multiple, denunturi luate sub presiune, cercetare abuziva etc.

Citeste si: TOTI procurorii de la DNA Ploiesti, urmariti PENAL, dupa acuzatiile fratilor Cosma

Citeste si: Portocalã, urmarit penal! Negulescu, acuzat de trafic de influență si folosirea funcției în scop de favoruri sexuale

Citeste si: Procurorarea Cerasela Răileanu, audiata la Parchetul General. Urmarita penal pentru FAPTE GRAVE

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office