Deputatul PSD Prahova Laura Moagher-Fulgeanu si-a prezentat raportul de activitate dupa 2 ani de mandat

Publicat in Politica 21 Decembrie 2018 Actualizat: 21 Decembrie 2018 782 ori
Google+ WhatsApp

"Se implinesc astazi doi ani de mandat. Doi ani in care am fost procupata permanent pentru gasirea de solutii care sa poata fi transpuse in legi , solutii care sa vina in sprijinul cetatenilor si al mediului de afaceri, solutii care sa aiba efecte pozitive pentru majoritatea categoriilor sociale.
Totodata vreau sa le multumesc celor care, prin votul lor, mi-au acordat increderea de a-i reprezenta in Parlamentul Romaniei asigurandu-i si pe ei dar si pe toti ceilalti cetateni ca scopul si rolul meu in Parlament, este acela de a munci pentru ei , activitatea mea concentrandu-se si in continuare pe rezolvarea problemelor cu care se confrunta societatea .", a scris deputatul Laura Moagher-Fulgeanu pe Facebook.

Tot astazi, Moagher-Fulgeanu si-a prezentat si raportul de activitate in Camera Deputatilor, in care apar 16 declaratii politice si 74 de propuneri legislative, din care 12 au devenit legi.

Raportul complet poate fi accesat in galeria foto de mai sus.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.