Delir total! "Portocala" vroia sa bage la puscarie GENERALI SRI si judecatori! Vlad Cosma, dezvaluiri bomba

Publicat in Politica 20 Decembrie 2018 Actualizat: 20 Decembrie 2018 1653 ori
Google+ WhatsApp
Delir total! "Portocala" vroia sa bage la puscarie GENERALI SRI si judecatori! Vlad Cosma, dezvaluiri bomba
Delir total! "Portocala" vroia sa bage la puscarie GENERALI SRI si judecatori! Vlad Cosma, dezvaluiri bomba

Fostul deputat Vlad Cosma, una dintre victimele abuzurilor paraditorilor de la DNA Ploiesti, a facut dezvaluiri uluitoare, aseara, in emisiunea lui Victor Ciutacu, de la Romania TV.

Vlad si Andreea Cosma au povestit despre abuzurile savarsite de Onea si Negulescu, nu doar in dosarele care ii viza personal, ci si in dosarele altor "victime" care au ajuns, nevinovate, in arestul de la Campina, in baza probelor false si a declaratiilor de martor mincinoase.

O noutate totala, prezentata de Vlad Cosma in emisiunea lui Ciutacu, o reprezinta informatia potrivit careia Negulescu se pregatea sa execute o lista intreaga de generali SRI si judecatori, cu toate ca actiunea nu era de competenta lui ci a Parchetului Militar.

Cosma a anuntat, in direct, ca va prezenta lista acelor judecatori si generali SRI carora Onea si Portocala urma sa le deschida dosar si sa-i aresteze. Din pacate pentru planul celor doi dezaxati, suspendarea lor din magistratura si din functiile detinute la DNA Ploiesti a curmat aceste ganduri diabolice inainte de a se infaptui.

"Avea o l ista pe birou cu mai multe nume despre care mi-a spus ca sunt generali SRI din Bucuresti. Acolo vroia sa ajunga si am retinut acest pasaj, pentru ca eu i-am spus ca nu are competenta sa cerceteze, ci Parchetul Militar. El, in stilul caracteristic, mi-a spus <<nu, fac eu declaratiile, probele si dupa aceea, cand e marfa pregatita...>>. Dupa care, Negulescu ar fi urmat sa livreze catre Parchetul Militar o cutie cu probe masluite de el.", a declarat Cosma.

O a doua lista neagra aflata pe biroul lui Negulescu era cea cu numele unor judecatori din Prahova, carora, de asemenea, intentiona sa le deschida dosar si sa le incheie cariera, asa cum a procedat cu procurorii pe care i-a anchetat din simplul motiv ca vroia sa se razbune, dar si pentru ca nu se intelegea cu ei asa cum ar fi dorit.

"Terminase cu procurorii din Prahova pe care avea dusmanie si pe care isi fixase tinta, acum urmau judecatorii. Va imaginati ca erau judecatorii care au dat sentinte drepte sau care au vazut cum lucreaza Negulescu in dosare.", a continuat Cosma.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.