Andreea Cosma, la PÎCCJ: În luna ianuarie, o să vin să depun un denunț pe numele unui judecător

Publicat in Politica 18 Decembrie 2018 306 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Cosma, la PÎCCJ: În luna ianuarie, o să vin să depun un denunț pe numele unui judecător
Andreea Cosma, la PÎCCJ: În luna ianuarie, o să vin să depun un denunț pe numele unui judecător

Andreea Cosma a ajuns, în urmă cu puțin timp la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde va fi audiată în dosarul deschis după plângerea depusă de Sebastian Ghiță pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Aceasta a promis că în luna ianuarie va reveni cu un denunț - bombă.

" Voi povesti la secția de anchetă de un circuit procurori, judecători, cum se acționează și cum se dau sentințe și achitări. În luna ianuarie, am să vin să depun un denunț pe numele unui judecător cu privire la o astfel de infracțiune", a declarat Andreea Cosma.

Stirea initiala:

Andreea Cosma a  ajuns, în urmă cu puțin timp la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde va fi audiată în dosarul deschis după plângerea depusă de Sebastian Ghiță pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Eu am multe lucruri să îi reproșez Laurei Codruța Kovesi, dar să se facă cercetări. Voi povesti la secția de anchetă de un circuit procurori, judecători, cum se acționează și cum se dau sentințe și achitări. (...) Am mai audiată în dosarul deschis după plângerea lui Sebastian Ghiță", a declarat Andreea Cosma.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office