Tăriceanu anunță candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale: coaliția rezistă și după 2020

Publicat in Politica 16 Decembrie 2018 488 ori
Google+ WhatsApp
Tăriceanu anunță candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale: coaliția rezistă și după 2020
Tăriceanu anunță candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale: coaliția rezistă și după 2020

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a participat la Consiliul Național al PSD, acolo unde a explicat că obiectivul este ca această coaliție PSD-ALDE să reziste până în 2024 și a spus că inclusiv la alegerile prezidențiale cele două partide trebuie să meargă împreună.

”Vedeți câteodată că cele două partide ale coaliției au partide diferite și mulți se grăbesc să ne cânte prohodul. Realitatea este că putem avea opinii diferite, dar ceea ce ne apropie sunt principiile. (...) Fiți liniștiți și spuneți colegilor și simpatizanților PSD că atât timp cât ne unesc aceste principii, coaliția merge mai departe și, așa cum am discutat de mai multe ori, trebuie să ne propunem nu doar orizontul 2020. Așa cum am discutat cu Liviu în ultima perioadă, orizontul nostru trebuie să fie 2024 pentru că avem multe lucruri de făcut împreună și dacă nu le facem noi, cine să le facă?

Și încă ceva, era important: împreună vom câștiga alegerile prezidențiale, împreună îl vom bate pe Iohannis.”, a declarat Tăriceanu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office