Primar din Prahova, ACHITAT dupa 11 ani de procese: „M-au distrus"

Publicat in Politica 15 Decembrie 2018 1781 ori
Google+ WhatsApp
Primar din Prahova, ACHITAT dupa 11 ani de procese: „M-au distrus"
Primar din Prahova, ACHITAT dupa 11 ani de procese: „M-au distrus"

Adrian Ursu a prezentat în emisiunea „Exces de putere” povestea unui fost primar al unei comune din județul Prahova, care a pierdut aproape tot în 11 ani, cât a așteptat până la achitare. 

Iulian Popa și-a pierdut multe dintre avuțiile adunate în ani mulți, prima dintre ele fiind sănătatea, a doua este onoarea pe care o avea, și-a pierdut mulți prieteni, și-a pierdut respectul unei comunități.

Fostul primar al comunei prahovene Secăria Iulian Popa a fost achitat definitiv într-un dosar de corupție. Fostul edil a fost acuzat de prejudicierea bugetului UE. 

„Mă cheamă Popa Iulian, am fost primar din 1996 până în 2016. M-am și îmbolnăvit, m-au dat și afară pentru bani. Asta e viața. Mare vâlvă că sunt în vizorul DNA. Mi s-a părut ciudat pentru că știam că nu e nimic în neregulă. Nu prea am dat importanță. Dar nici mare lucru nu puteam să fac. Acolo era un tovarăș, care spunea că are gradul de comisar. (...)

Nu a luat nimeni niciun leu, s-a dovedit treaba asta. Nu știa nimeni pe ce motive. Atât a afirmat acest comisar că avem fiecare de plătit niște sume care nu erau foarte mari, dar pentru oamenii simpli erau. Au avut tupeul să distrugă actele de arendare. Le-au luat și le-au desființat, DNA. În final, ne-au găsit vinovați pe toți care nu am făcut nimic. Pe mine m-au condamnat. M-au distrus. Nu numai pe mine, ci și localitatea. (...) Nu sunt nici două săptămâni de când s-au încheiat toate în favoarea mea. Am dat și de necazul ăsta cu picioarele, cu sănătatea. De la stres”, a povestit fostul edil. 

INREGISTRAREA VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office