Mutare-soc pe scena politica ploiesteana! Nae Alexandri s-a inscris in PSD

Publicat in Politica 14 Decembrie 2018 641 ori
Google+ WhatsApp
Mutare-soc pe scena politica ploiesteana! Nae Alexandri s-a inscris in PSD
Mutare-soc pe scena politica ploiesteana! Nae Alexandri s-a inscris in PSD

Nicolae Alexandri, director al societății Transport Călători Express S.A., s-a transferat la PSD Ploieşti. Acesta a fost unul din cei mai vechi și importanți membri ai Partidului Național Liberal – Prahova.

Nicolae Alexandri  a deţinut mai multe funcţii în conducerea organizaţiei judeţene a PNL Prahova. În perioada 2001-2012 acesta a fost secretar general PNL – filiala Prahova, preşedinte PNL Ploieşti şi din 2016 a ocupat funţia de vicepreşedinte al PNL Prahova.

În cariera sa, Nicolae Alexandri a ocupat următoarele funcţii: Consilier Parlamentar – cabinet Dinu Patriciu, Consilier Parlamentar -Cabinet senator Teodor Meleşcanu, Subprefect şi Prefect de Prahova, Consilier Judeţean – Consiliul Judeţean Prahova, Consilier Local – Consiliul Local Ploieşti, iar în 2012 a fost ales deputat în Parlamentul României.

Motivele ieşirii din PNL sunt multiple: lipsa de încredere în Dobre şi echipa lui, lipsa de comunicare, nemulţumirile faţă de modul în care Adrian Dobre gestionează Primăria Ploieşti, nemulţumirea cetaţenilor care au votat PNL.

Din sursele noastre sigure mai mulţi membri PNL vor trece în perioada următoare la PSD Prahova.

În concluzie PNL Prahova se destramă.

Vă vom ţine la curent cu următoarele mutări.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office