ȘOCANT! PNL amenintã cu VIOLENTE de stradã!

Publicat in Politica 12 Decembrie 2018 290 ori
Google+ WhatsApp
ȘOCANT! PNL amenintã cu VIOLENTE de stradã!
ȘOCANT! PNL amenintã cu VIOLENTE de stradã!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că există riscul unor mişcări de stradă şi al producerii unor "acte de violenţă", în cazul în care coaliţia de guvernământ va da o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, informează Agerpres.

Turc a susţinut că există semnale că "PSD se pregăteşte de marele asalt", scopul fiind ca Liviu Dragnea să scape de dosarele penale.

"Este limpede, din ceea ce vedem în presă, că PSD se pregăteşte de marele asalt. Cred şi credem că urmează să dea amnistia şi graţierea, pe care cea mai mare parte a populaţiei României le respinge. Le respinge din bun simţ, pentru că aşa cum orice om civilizat, cinstit, de bun simţ ştie, dacă cineva a săvârşit o faptă penală trebuie să răspundă în faţa legii. (...) Ceea ce vor să facă PSD şi ALDE este simplu pe fond, dar cutremurător de fapt prin consecinţe: pentru a-i salva pe Dragnea şi pe alţii de puşcărie, cu sprijinul nemijlocit al baronilor locali - unul este aici, la noi în judeţ -, cărora li se flutură miliarde ipotetice de euro pentru a se plia pe ceea ce PSD şi ALDE urmează să facă, vor reglementa, prin intermediul Parlamentului sau mai degrabă prin ordonanţă de urgenţă, amnistia şi graţierea", a declarat liderul PNL Bistriţa-Năsăud.

Ioan Turc consideră că există riscul unor mişcări violente de stradă, în cazul în care va fi elaborat şi votat un astfel de act normativ.

"Riscul ca, după o amnistie şi graţiere, oamenii să iasă în stradă, să se producă acte de violenţă, din punctul meu de vedere, este unul major. Eu cred că nivelul de indignare al oamenilor poate să atingă cote maxime într-o asemenea situaţie", a spus Turc.

Liderul judeţean al PNL a făcut un apel către preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi Consiliul Judeţean, şi către alţi lideri locali social-democraţi "să îl sfătuiască pe Dragnea să renunţe la această trăsnaie care riscă să arunce România şi societatea românească în aer".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office