Ghita nu se lasa intimidat! Noi DETALII despre coruptii Kovesi-Onea-Negulescu

Publicat in Politica 11 Decembrie 2018 512 ori
Google+ WhatsApp
Ghita nu se lasa intimidat! Noi DETALII despre coruptii Kovesi-Onea-Negulescu
Ghita nu se lasa intimidat! Noi DETALII despre coruptii Kovesi-Onea-Negulescu

Sebastian Ghiță a revenit cu precizări în cazul extrădării lui Nicolae Popa, după ce Poliția Română a plătit integral factura pentru avionul trimis în Jakarta.

„Cercetările într-un dosar atât de important ce vizează personajele Kovesi-Onea-Negulescu consider că trebuie făcute de către procurorul de caz. Poliţia Română nu minte cu nimic atunci când spune că a plătit integral factura emisă de către Ţiriac Air pentru cursa de Jakarta în valoare de 52.000 de euro. Nici eu, Sebastian Ghiţă, nu mint când spun că o firmă din Ploieşti a plătit, la rugămintea mea, 68.000 de euro, la cererea Laurei Kovesi, tot pentru aceeaşi cursă. Am explicat de ce se grăbea precum şi faptul că o plată de peste 52.000 de euro făcută de Poliţie ar fi durat mult ca procedură şi ar fi avut nevoie de suplimentări bugetare.”, a declarat Ghiță.

El a făcut precizări și despre valoare totală a avionului închiriat de la Țiriac Air.

„O cursă Bucureşti-Jakarta durează 17 ore dus şi 17 ore întors. În total vorbim de 34 de ore de zbor. Costul închirierii unui avion GulfStream G200 precum cel folosit de către Ţiriac Air este de 4000 de euro pe oră. Aşadar, cu reduceri cu tot, cursa a costat peste 120.000 de euro. 52.000 de euro plătiţi de Poliţie, iar 68.000 de euro plătiţi la cererea Laurei Kovesi de către mine. Şi eu, şi Poliţia Română spunem adevărul. Doar doamna Kovesi minte, ca de obicei, prin omisiune. Sunt convins că procurorii de la Parchetul General vo face lumină şi vor găsi rapid adevărul. Facturile, ordinele de plată, jurnalele de bord ale avioanelor, toate aceastea sunt probe şi au fost găsite de către procurori. Sunt mulţi martori care cunosc situaţia. Încercările de manipulare şi intoxicare a opinie publice nu pot funcţiona în acest caz”, a mai declarat Ghiță la România TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office