Câtã slugãrnicie! Consilierii primarului Dobre il pupã-n fund in comunicatele de presã! Edilul confundã Primaria cu dormitorul personal

Publicat in Politica 10 Decembrie 2018 1218 ori
Google+ WhatsApp
Câtã slugãrnicie! Consilierii primarului Dobre il pupã-n fund in comunicatele de presã! Edilul confundã Primaria cu dormitorul personal
Câtã slugãrnicie! Consilierii primarului Dobre il pupã-n fund in comunicatele de presã! Edilul confundã Primaria cu dormitorul personal

Adrian Dobre, acest baietas de cartier ajuns prin imprejurari speciale in fruntea Primariei Ploiesti, continua sa trateze institutia in fruntea careia se afla ca pe dormitorul matrimonial. Sincer, o partida de amor pe birou e tot ce lipseste.

Astazi, dupa o intalnire importanta cu reprezentanti ai Consiliului Judetean si cei doi viceprimari, pe tema salubritatii, Dobre, prin consilierii de imagine Pruna si Nan, a elaborat un comunicat de presa in care a mentionat exact ce si-a dorit si nimic mai mult. Si anume, faptul ca el, Adrian Dobre, s-a intalnit, el a discutat, el a stabilit, el a cerut masuri etc.

Lasand la o parte formularile comuniste si nefericite din comunicatul de presa (exemplu: folosirea formulei de politete "domnul Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiesti" este nu doar slugarnica, ci si depasita, iar ziarele vor modifica de fiecare data exprimarile slugarnice atunci cand vor alege sa publice un articol de presa), textul redactat de domnisoara Nan, platita cu 6000 de lei pentru a face texte slugarnice, a tinut cont sa bold-uiasca si sublinieze absolut fiecare fraza in care era mentionat numele lui Dobre sau in care aparea un motiv de lauda. Cat de penibil, slugarnic si comunist?!

Dar ce e cu adevarat grav, e ca nicaieri in asa-zisul comunicat al primariei nu se mentioneaza participarea celor doi viceprimari la intalnirea de astazi si nici a presedintelui CJ Prahova, Bogdan Toader. Cu alte cuvinte, Dobre si-a luat Primarie, si-a tras consilieri de imagine pe care ii plateste nesimtit de mult si remite presei (auto)biografii, pe care le numeste "comunicat de presa".

Singurul care a luat atitudine fata de comportamentul deviant al lui Dobre a fost viceprimarul Ganea, care, printr-o postare pe Facebook, a avut grija sa informeze, complet si corect, asupra a ceea ce s-a discutat la sedinta si a numelor tuturor celor prezenti. Pentru ca aici s-a ajuns: Primaria Ploiesti nu mai poate informa, ci doar manipula si slugarnici. Iata cum arata un "comunicat de presa" in viziunea domnilor Dobre, Pruna si Nan. Remarcati sublinierile si formularile comuniste:

In urma demersurilor primarului municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc ședința comună, pe tema salubrității, la care au participat președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Prahova, domnul Bogdan Toader, președintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.), domnul Bogdan Petru Alexa, reprezentanți ai Ministerului Mediului, ai operatorului local de salubritate, Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, pentru a se stabili o serie de măsuri urgente în vederea rezolvării problemei curățeniei în municipiul Ploiești.

În cadrul întâlnirii, edilul șef a expus situația gravă cu care se confruntă municipiul Ploiești, încă din primăvara acestui an, din punct de vedere al stării de salubritate, precum și măsurile luate de municipalitate, în contextul actual, inclusiv solicitările trimise către A.D.I., cu privire la rezilierea contractului cu operatorul acestui serviciu de utilitate publică.

Totodată, primarul Adrian Florin Dobre a revenit cu solicitarea către A.D.I., în vederea demarării procedurii de reziliere a actualului contract pentru colectarea deșeurilor menajere, iar A.N.R.S.C a avertizat operatorul de salubritate, oferind un termen limită, respectiv 14 decembrie 2018, pentru realizarea curățeniei și funcționarea în termeni normali, în municipiul Ploiești.

În cazul în care, municipiul Ploiești nu va fi salubrizat corespunzător, iar activitatea de salubritate nu se va desfășura în parametrii normali, în mod constant, operatorul actual de salubritate riscă suspendarea licenței de funcționare, conform afirmației președintelui A.N.R.S.C.

Reamintim faptul că, în urma controalelor efectuate, în ultima săptămână, de către primarul Adrian Florin Dobre, împreună cu inspectorii Regiei Autonome de Servicii Publice și Poliției Locale, operatorul de salubritate a fost sancționat cu amenzi în valoare totală de 206.500 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office