Andreea Cosma, martor in dosarul de coruptie Ghita-Kovesi

Publicat in Politica 09 Decembrie 2018 Actualizat: 09 Decembrie 2018 378 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Cosma, martor in dosarul de coruptie Ghita-Kovesi
Andreea Cosma, martor in dosarul de coruptie Ghita-Kovesi

Andreea Cosmă a dezvăluit, duminică seară, la Antena 3, că e martor în denunțul depus de Sebastian Ghiță pe numele lui Kovesi.

„În denunțul lui Sebastian Ghiță am calitatea de martor, am dat deja declarație. Săptâna care a trecut, la momentul la care eram condamnată de judecătorul Șelaru, în acel moment eu dădeam declarații împotriva doamnei Kovesi. E cunoscut din spațiul public și îl rog pe Sebastian Ghiță să-mi spună dacă știe sau dacă l-a văzut pe domnul Șelaru în prezența doamnei Kovesi”, a spus Andreea Cosma. 

Sebastian Ghiță a confirmat că i-a văzut pe cei doi împreună. „L-am văzut și cred că l-a văzut o țară întreagă. L-am văzut în spațiul privat, la o întâlnire”. 

Sebastian Ghiță a făcut o serie de declarații în direct, la Antena 3, din Serbia. Omul de afaceri a spus că a reclamat-o pe Laura Codruța Kovesi la Parchetul General pentru că i-ar fi cerut o sumă de bani pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa.

Declarațiile lui Ghiță AICI.

„Am dat bani pentru că mi-a cerut doamna Kovesi. Am plătit câteva zeci de mii de euro. La acel moment nu am perceput-o ca fiind o chestiune așa cum este, ca fiind mită. Era procurorul general al României, știți cum au fost vremurile. Kovesi, mai în glumă, mai în serios, spunea și ce avantaje ai dacă te ai bine cu ea și ce rele poți să pățești. Kovesi a cerut suma personal, a avut discuția personal cu mine, și viza interesul ei personal. Kovesi are un stil de-a face lucrurile, așa, nazist, extrem de agresiv și dur”, a spus Sebastian Ghiță. 

 

VEZI VIDEO CU DECLARATIILE ANDREEI COSMA AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office