Viceprimarul Ganea, reactie furibunda la adresa lui Dobre: "Rusine! Macar in al 12-lea ceas sa invete sa fie primar!"

Publicat in Politica 06 Decembrie 2018 305 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Ganea, reactie furibunda la adresa lui Dobre: "Rusine! Macar in al 12-lea ceas sa invete sa fie primar!"
Viceprimarul Ganea, reactie furibunda la adresa lui Dobre: "Rusine! Macar in al 12-lea ceas sa invete sa fie primar!"

Viceprimarul Cristian Ganea a avut o iesire dura la adresa lui Adrian Dobre, dupa ce acesta din urma l-a invinovatit de faptul ca nu s-a implicat in rezolvarea crizei gunoaielor din oras.

Ganea il acuza pe primarul Adrian Dobre ca incearca sa isi spele imaginea si, mai mult, isi face campanie electorala pe un subiect grav. Iata postarea viceprimarului Cristi Ganea:

"Sunt revoltat de declarațiile pe care primarul Adrian Dobre le face la adresa mea, în spațiul public. Este deranjantă toată această gargară la care recurge primarul pentru a-și face cu orice preț imagine. Dar nu accept să facă acest lucru terfelindu-mi mie imaginea. Am fost acuzat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ”nu am luat atitudine și nu am făcut front comun” în privința faptului că în ultimele zile, operatorul de salubritate nu a mai prestat servicii. Este adevărat că acest operator se confruntă cu un conflict de muncă intern, lucru care a paralizat activitatea societății. Nici mie nu-mi place cum arată de două zile orașul. Nu înțeleg însă de ce mă acuză Dobre pe mine, dar și pe celălat viceprimar, că nu am luat măsuri pentru rezolvarea situației. Îi reamintesc primarului Dobre, dacă are scăpări de memorie, că activitatea RASP (regia care controlează cum se desfășoară activitatea de salubritate) este în subordinea lui și a city managerului. Deși se plânge de activitatea operatorului de salubritate de mai multe luni, Dobre a început să facă controale doar acum, când societatea respectivă se confruntă cu o grevă general a salariaților. Și nu orice controale, ci ”noaptea ca hoții”. Aud că vrea şi un fel de referendum local. Nu am înțeles prea bine pentru ce. E pentru rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, sau pentru demiterea primarului? Îl rog public pe Adrian Dobre să învețe, măcar în ceasul al 12 – lea, să fie primar! Pentru că și-a demonstrat incompetența în nenumărate rânduri, a găsit acest subterfugiu: aruncă vina pe viceprimari! Nu voi tolera acest comportament niciodată! Constat că în loc să facă administrație, Dobre  este în plină campanie electoraĺă. Ruşine!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office