Viceprimarul Ganea a demonstrat ca daca se vrea, se poate! Asistentii copiilor cu handicap isi vor primi sporurile si majorarile LEGALE!

Publicat in Politica 04 Decembrie 2018 1024 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Ganea a demonstrat ca daca se vrea, se poate! Asistentii copiilor cu handicap isi vor primi sporurile si majorarile LEGALE!
Viceprimarul Ganea a demonstrat ca daca se vrea, se poate! Asistentii copiilor cu handicap isi vor primi sporurile si majorarile LEGALE!

Ph-online.ro s-a implicat, cot la cot cu viceprimarul Cristian Ganea, in rezolvarea problemei asistentilor copiilor cu handicap grav, care nu si-au primit nici pana astazi sporurile si majorarile prevazute in lege.

De vina sunt functionari din Primaria Ploiesti, unii consilieri locali care s-au opus includerii proiectului in sedinta de CL, dar si insusi primarul Adrian Dobre care nu a scos un cuvant despre situatia disperata in care se gasesc ingrijitorii copiilor bolnavi. Mai mult, atunci cand viceprimarul Ganea a solicitat includerea proiectului pe ordinea de zi, primarul nu a avut nicio reactie, luand partea, mai degraba, celor care se opuneau acordarii drepturilor banesti prevazute prin lege. Sa nu uitam ca primarul ar fi putut include personal acest proiect intr-o sedinta de Consiliu Local, insa nu a facut-o. De aici ne dam seama foarte clar ce fel de om conduce orasul si cat de mult respecta legea.

Cazuri similare au fost si in alte orase din tara, unde asistentii persoanelor cu handicap au castigat in instanta majorarile si sporurile, dupa ce primariile au refuzat sa faca plata.

Astazi, una dintre vocile care s-au facut auzite in problema copiilor cu handicap din Ploiesti, doamna Aura Vlad, a postat pe Facebook un mesaj imbucurator: directorul ASSC si viceprimarul Ganea au fost deschisi discutiilor si, se pare, lucrurile se indreapta spre normal.

"Azi am avut întâlnirea cu domnul director de la ASSC care s-a dovedit a fi un om extraordinar de înțelegător și deschis la problemele noastre și domnul viceprimar Cristian Mihai Ganea care sper să rămână alături de noi în continuare! Cu siguranță și noi vom fi alături de dumnealui la nevoie.

Avem promisiunea sporului de 15% ,vaucherele de vacanță și bugetul de hrană. Pot să spun că sunt foarte fericita și mulțumită sufletește când cei din jur se implică în problemele copiilor cu handicap. Că în definitiv ajutorul tot către ei merg chiar dacă noi suntem angajații! 

Mulțumesc celor care s-au alăturat inițiativei și celor care au participat încă de la început ", a scris Aura Vlad, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office