Fostul primar Iulian Badescu, mesaj incendiar, pe Facebook. Ce spune despre mutarea Primariei in cladirea OMV

Publicat in Politica 20 Noiembrie 2018 2438 ori
Google+ WhatsApp
Fostul primar Iulian Badescu, mesaj incendiar, pe Facebook. Ce spune despre mutarea Primariei in cladirea OMV
Fostul primar Iulian Badescu, mesaj incendiar, pe Facebook. Ce spune despre mutarea Primariei in cladirea OMV

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, a postat, marti seara, un mesaj pe Facebook, in care critica mutarea Primariei in cladirea OMV, in care ar fi trebuit sa se amenajeze Spitalul Copiilor.

Promis cu surle si trambite in campania electorala a lui Adrian Dobre, asa-zisul Spital al Copiilor a fost si principala "atractie" a electoratului, exceptandu-l pe Volosevici, garantul actualului edil. Astazi, insa, un lucru a devenit cert: Spitalul Copiilor nu va mai fi realizat si, pe langa aspectul moral, al incalcarii unei promisiuni de campanie si a dreptului la conditii medicale mai bune pentru micii pacienti, se pare exista si o latura ascunsa opiniei publice.

Despre asta, Iulian Badescu spune:

Astazi, Primaria Ploiesti anunta cu surle si trambite ca isi muta sediul in cladirea donata, cu greu, de OMV municipiului pentru realizarea unui spital de pediatrie. Sala unde trebuiau operati copiii a devenit sala de sedinte a Consiliului Local. Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul primarului. Viceprimarii stau si ei in saloanele pacientilor. Si ca sa fie totul cu mot, creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor a fost tocat.
PS: Recent mi s a spus ca realizarea acestui spital a fost blocata de "Portocala", Onea si SRI... sau de drobul de sare...
PS2: Consilierul primarului - ex ofiter SRI - are salonul anestezistului, cel cu fata spre stadion...

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office