"Portocalã", beat manga la o petrecere de majorat. Vezi aici FOTO SI VIDEO

Publicat in Politica 20 Noiembrie 2018 Actualizat: 20 Noiembrie 2018 1253 ori
Google+ WhatsApp
"Portocalã", beat manga la o petrecere de majorat. Vezi aici FOTO SI VIDEO
"Portocalã", beat manga la o petrecere de majorat. Vezi aici FOTO SI VIDEO

Asa cum am promis, revenim cu episodul 2 din epopeea "Portocala, in soc post-traumatic". Primul episod aici!

Vineri, procurorul Negulescu Mircea a participat in comuna Adunati la „majoratul” viitorului “cumnat”, unul din cei 17 frati ai  politistei Popescu Ana Maria de la IPJ Prahova.

Dupa ce a cantat la microfon  melodia “Sanie cu zurgălăi” pe versurile Mariei Ciobanu, in vadita stare de ebrietate si euforie, dand dovada de nonsalanta la cate dosare penale are ca urmare a fabricarii in zeci de dosare de probe, procurorul Negulescu Mircea a plecat cu concubina sa, politista Popescu Ana Maria.

Imediat si/sau simultan cu disparitia procurorului “Ucigas de destine” de la petrecerea “cumnatului”, a pornit o bataie si un scandal monstru care s-a lasat cu usi, mese si geamuri sparte si cu interventia celor de la salvare si politie. Suntem curiosi daca s-a deschis un dosar penal si/sau acordat ceva amenzi avand in vedere calitatea “concubinei” sale si a influentei pe care inca o mai are procurorul Negulescu Mircea in justitia si organele de cerectare penala din Prahova?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office