GAFELE lui Iohannis. Klaus a dat chix la întâlnirea cu Prinţul Charles

Publicat in Politica 15 Noiembrie 2018 740 ori
Google+ WhatsApp
GAFELE lui Iohannis. Klaus a dat chix la întâlnirea cu Prinţul Charles
GAFELE lui Iohannis. Klaus a dat chix la întâlnirea cu Prinţul Charles

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, miercuri seară, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către prinţul Charles. Cu această ocazie, preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit prinţului Charles o icoană pe sticlă - Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Ucigătorul de Dragon (Balaur) şi Martirul -, o colecţie de vinuri reprezentative din cele trei regiuni istorice ale României - Moldova, Muntenia şi Transilvania, dar şi o sticlă de vin din 1948, anul naşterii prinţului de Wales.

Cătălin Harnagea, fost şef SIE, în prezent membru ALDE, a declarat la Antena 3 că, de fapt, gestul preşedintelui Iohannis este o gafă de protocol, una chiar jignitoare pentru Prinţul Charles. Astfel, moştenitorul tronului britanic poartă titlul nobiliar de "Prinţ al Ţării Galilor". Steagul Ţării Galilor are pe el un dragon, la fel ca blazonul Prinţului Charles.

Mai mult, potrivit lui Harnagea, Prinţul Charles este cavaler al Ordinului Dragonului, unul dintre cele mai vechi ordine din Marea Britanie, din care au făcut parte şi Vlad al II-lea Dracul şi fiul său, Vlad Ţepeş. De asemenea, Charles este colonel onorific al mai multor regimente din armata britanică, denumite "Dragoon Guards".content-image

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office