Cum arata noul sediu al Primariei Ploiesti, din cladirea Petrom. Acvariu urias in biroul primarului Adrian Dobre

Publicat in Politica 09 Noiembrie 2018 2349 ori
Google+ WhatsApp
Cum arata noul sediu al Primariei Ploiesti, din cladirea Petrom. Acvariu urias in biroul primarului Adrian Dobre
Cum arata noul sediu al Primariei Ploiesti, din cladirea Petrom. Acvariu urias in biroul primarului Adrian Dobre

Primăria Ploieşti se va muta în fosta clădire Petrom situată între Casa Sindicatelor şi Catedrala Sf Ioan, iar, potrivit telegrama.ro, primarul ar urma să aibă biroul la etajul 7, în încăperea care acum nişte ani era ocupată de liderul sindical Liviu Luca.

Aceleaşi surse mai spun că viceprimarii ar fi refuzat să stea la acelaşi etaj şi, deşi spaţii există din belşug, ar urma să îşi desfăşoare activitatea la etajul 1, la fel ca şi administratorul public.

Imobilul are structura în formă de triunghi, cu trei coridoare care se intersectează în punctul central al imobilului. De la parter, pe latura dinspre strada Vasile Lupu, pornesc patru lifturi, din alea “deştepte” cu deschidere dublă, însă nu toate ajung la toate etajele.

La etajul 7, spre exemplu, unde se presupune că urmează să fie amenajat biroul primarului, sunt doar două, exact în această zonă centrală de intersecţie a celor trei culoare.

Vizavi de ele se găseşte o anticameră – da, am scris “anticameră” – cu pereţi din sticlă, din care se deschid uşi spre două birouri. Dacă se menţine aşezarea gândită la acest moment, unul dintre acestea va fi al primarului, celălalt dedicat unuia sau mai mulor consilieri personali, ambele birouri având vederea spre centrul comercial Winmarkt şi Palatul Administrativ. Privind din exterior, exact în dreptul acestor încăperi se află astăzi un afiş mare al Teatrului Ploieşti, care promovează spectacolul “Zaraza”.

Revenind la interior, în viitorul birou al edilului găsim, pe peretele din stânga, un fost acvariu, evident fără peşti şi apă în el în momentul de faţă, acvariu despre care legenda spunea, pe vremuri, că ar fi fost populat cu piranha. Ieşind de aici, în partea dreaptă se găseşte o încăpere care poate fi transformată în sală de şedinţe. O altă încăpere cam la fel de mare există şi “peste drum”.

Citește continuarea articolului pe telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.