PSD Prahova se pregateste de EXCLUDERI!

Publicat in Politica 08 Noiembrie 2018 Actualizat: 08 Noiembrie 2018 1228 ori
Google+ WhatsApp
PSD Prahova se pregateste de EXCLUDERI!
PSD Prahova se pregateste de EXCLUDERI!

Veste proasta pentru mai multi membri ai PSD Prahova, printre care se numara inclusiv consilieri judeteni si secretari de stat. Organizatia judeteana pregateste un val de excluderi din partid, iar tensiunile in randul unor organizatii locale au inceput deja sa apara.

Surse din PSD Prahova ne-au informat despre faptul ca forul judetean de conducere solicita organizatiilor locale mai multe excluderi din randul persoanelor ce ocupa functii politice si/sau in administratie. Se pare ca vizati sunt anumiti consilieri si persoane din administratia publica.

Printre motivele invocate de PSD Prahova se afla slaba comunicare cu alegatorii si lipsa implicarii in anumite actiuni ale partidului. De altfel, organizatia nu se afla la prima experienta de acest fel, inclusiv dupa alegerile locale avand loc discutii dure in partid si critici la adresa unor social-democrati care nu si-au respectat angajamentele si nu s-au concentrat pe batalia electorala, existand cazuri unde primarii si viceprimarii propusi de PSD au pierdut in fata adversarilor politici.

Concret, de saptamana viitoare, PSD Prahova va incepe "epurarile de toamna", iar printre cei aflati pe lista neagra se afla inclusiv alesi judeteni, persoane cu functii administrative dar si secretari de stat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.