George Botez: "Cristian Ganea este candidatul PSD la funcţia de primar şi il susţin!"

Publicat in Politica 22 Octombrie 2018 330 ori
Google+ WhatsApp
George Botez: "Cristian Ganea este candidatul PSD la funcţia de primar şi il susţin!"
George Botez: "Cristian Ganea este candidatul PSD la funcţia de primar şi il susţin!"

Invitat intr-o emisiune TV, consilierul local George Botez a vorbit despre calităţile primarului ideal al Ploieştiului. Potrivit acestuia, nu conteaza atat partidul din care face parte, cat viziunea si capacitatea de a aplica solutiile care se impun.

"Ploieştiul are nevoie de un om cu viziune, de un om care să vadă Ploieştiul în anul 2030, de un om care să prezinte soluţiile şi să le aplice. Care să spună : avem următoarele posibilităţi. Nu să spună : avem nevoie să ne împrumutăm să plătim salariile.

Principiul, indiferent că este social democrat, că este liberal, că este de extremă dreaptă se bazeaza pe dezvoltare. Nu contează culoarea politică ci să dezvoltăm Ploieştiul. Să pui în fruntea oraşului un om care are performanţă. Nu poţi să îl pui în fruntea oraşului şi să aştepti performanţă de la un om care a lucrat toată viaţa la stat”, a spus Botez.

Întrebat dacă Ganea este candidatul PSD Ploieşti la alegerile locale din 2020 pentru funcţia de primar, avocatul George Botez a declarat : “ Personal îl susţin necondiţionat pentru această funcţie. La acest moment, Ganea este candidatul PSD !”.

sursa: jurnalulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.