Primaria Comarnic a primit 100.000 de lei de la CJ Prahova. Pentru ce sunt banii

Publicat in Politica 19 Octombrie 2018 389 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Comarnic a primit 100.000 de lei de la CJ Prahova. Pentru ce sunt banii
Primaria Comarnic a primit 100.000 de lei de la CJ Prahova. Pentru ce sunt banii

Orașul Comarnic a primit o finanțare de 100.000 de lei de la Consiliul Județean Prahova pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Ghioșești, zona Toplița.

Fondurile survin ca urmare a încheierii, în data de 16.10.2018, a unui Contract de Asociere cu Consiliul Județean Prahova, contract care se va derula până la data de 31 Decembrie 2018. UAT Comarnic se angajează să contribuie, pentru finalizarea acestui proiect, cu suma de 10.000 de lei. 


Lucrările de modernizare a străzii Ghioșești – zona Toplița, au început în urmă cu mai bine cinci luni de zile, cu fonduri din bugetul propriu al orașului, iar autoritățile locale din Comarnic dau asigurări că recepția finală a lucrărilor se va face în maxim două săptămâni. Strada face legătura directă între Breaza Nord (Belia) și orașul Comarnic (zona Podul de Fier), mergând paralel cu Drumul Național 1 și devenind astfel o rută ocolitoare în perioadele cu trafic intens. Având în vedere lățimea mică a străzii, lucrarea a fost prevazuta cu platforme de incrucisare si acostamente care permit traficul in doua sensuri!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.