Viceprimarul Ganea il acuza pe Dobre ca se lauda cu proiectele PSD-ALDE

Publicat in Politica 18 Octombrie 2018 609 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Ganea il acuza pe Dobre ca se lauda cu proiectele PSD-ALDE
Viceprimarul Ganea il acuza pe Dobre ca se lauda cu proiectele PSD-ALDE

Viceprimarul Cristian Ganea a postat, aproape de miezul noptii, un mesaj pe Facebook, in care il acuza pe primarul Adrian Dobre de furt intelectual.

Ganea face referire la proiectul de construire a unui pod nou in locul "podului de lemn", despre care Dobre spune ca ii apartine. Deranjat de minciuna edilului, viceprimarul Ganea a tinut sa lamureasca aspectele ce tin de initierea si aprobarea acestui proiect, sustinand ca initiativa apartine PSD-ALDE si a fost votata pe vremea cand Dobre "nici nu visa ca va ajunge primar" al Ploiestiului:

În această seară, doresc să îl "felicit" pe primarul Adrian Dobre pentru faptul că a reușit să fure munca altora, pentru propria imagine. Am descoperit, uimit, postarea edilului liberal în care se laudă că a semnat contractul pentru refacerea Podului de Lemn, uitând să mulțumească tuturor celor care au muncit pentru ca proiectul să devină realizabil. Și mă refer aici, în primul rând, la colegii din Consiliul Local Ploiești, care, indiferent de culoarea politică, au crezut în acest proiect.

Și nu trebuie să uităm că hotărârea de Consiliu Local a fost votată atunci când Adrian Dobre nici măcar nu visa că ar putea deveni primar al Ploieștiului! Dacă domnul Dobre a învățat, în sfârșit, să semneze, poate că ar trebui să părăsim toți Consiliul Local și să voteze primarul singur proiectele, asemenea unui miriapod! #poduldelemn #furtintelectual #faptenuvorbe

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.