Razbunare in stil Dobresc! Primarul Ploiestiului a invatat de la Nicoleta Craciunoiu cum sa se razbune

Publicat in Politica 17 Octombrie 2018 Actualizat: 17 Octombrie 2018 912 ori
Google+ WhatsApp
Razbunare in stil Dobresc! Primarul Ploiestiului a invatat de la Nicoleta Craciunoiu cum sa se razbune
Razbunare in stil Dobresc! Primarul Ploiestiului a invatat de la Nicoleta Craciunoiu cum sa se razbune

Dupa ce a fost tras la raspundere pentru situatia dezastruoasa in care a ajuns orasul, primarul Adrian Dobre a decis ca ar fi momentul sa rezolve problema. Si cum altfel daca nu razbunandu-se pe cei care l-au contestat de-a lungul timpului. Doar nu va gandeati ca de maine se apuca de treaba...

Concret, primarul a refuzat sa semneze ordinul de deplasare a Alinei Istratescu, directorul de comunicare din Primarie, la Sinaia, acolo unde are loc o intalnire a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

La intalnire ar fi trebuit sa participe din partea municipiului viceprimarul Ganea, insa acesta a delegat-o pe Alina Istratescu sa il reprezinte, maine, la Sinaia.

Asemenea bunei sale prietene Nicoleta Craciunoiu, primarul a invatat ca daca poti sa nu semnezi ca sa incurci, atunci fa-o si arde-i pe fraieri. Ce nu intelege primarul e ca sunt situatii in care lipsa participarii la anumite evenimente vine la pachet cu o proasta imagine a Ploiestiului si cu concluzia ca in Primaria Ploiesti prostii se cearta pe motive puerile. 

Nu va ganditi ca Dobre a refuzat sa semneze pentru ca vrea sa faca economie. Deplasarea Alinei Istratescu ar fi costat fix 2 parale, in timp ce salariile angajatilor din Primaria Ploiesti reprezinta o treime din intreg bugetul orasului, adica 10 milioane de lei! Noi!

Ne vedem la vot!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.