O nouă GAFĂ a lui Klaus Iohannis, în Italia: Cum a COMIS-O în fața soției sale

Publicat in Politica 16 Octombrie 2018 904 ori
Google+ WhatsApp
O nouă GAFĂ a lui Klaus Iohannis, în Italia: Cum a COMIS-O în fața soției sale
O nouă GAFĂ a lui Klaus Iohannis, în Italia: Cum a COMIS-O în fața soției sale

Klaus Iohannis face un maraton al gafelor, la vizita oficială din Italia! După ce a stârnit valuri de critici pentru gesturile de la întâlnirea cu premierul italian, Giuseppe Conte, președintele României a comis-o și la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi.

La sediul primăriei din Roma, Iohannis a fost întâmpinat de zeci de români. Probabil că emoțiile l-au făcut să nu își dea seama că la intrarea în Primărie e un alt moment solemn. Astfel, în timp ce gorniștii îi anunțau sosirea și îl primeau în clădire, președintele nu a stat să îi salute, așa cum e ceremonialul, ci a vrut să urce scările. A fost atenționat de o femeie din alaiul prezindențial, iar Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au rămas să dea onorul.

E a doua gafă a lui Klaus Iohannis. La întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, după o primă parte a ceremonialului de primire, preşedintele României s-a întors şi a vrut să plece în interiorul Palatului Guvernului, deşi ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului.

În imaginile de la ceremonialul de primire se poate observa cum Iohannis s-a întors şi a vrut să plece, în timp ce garda prezenta onorul.

După ce premierul Giuseppe Conte l-a avertizat, Iohannis a revenit, iar ceremonialul a continuat. Începând cu minutul 4:52 al înregistrării oficiale, este vizibilă atitudinea descumpănită a preşedintelui român, care arată că nu ştie exact ce urmează, conform protocolului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.