SURSE/ Noi manevre in Primaria Ploiesti: Eugen Pruna l-a "aranjat" pe prietenul sau Laurentiu Ditu

Publicat in Politica 16 Octombrie 2018 1725 ori
Google+ WhatsApp
SURSE/ Noi manevre in Primaria Ploiesti: Eugen Pruna l-a "aranjat" pe prietenul sau Laurentiu Ditu
SURSE/ Noi manevre in Primaria Ploiesti: Eugen Pruna l-a "aranjat" pe prietenul sau Laurentiu Ditu

Pentru cei care nu au aflat inca, Primaria Ploiesti este condusa de Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre. Cand spunem "condusa" ne referim la aranjamente, scheme si manevre, pe care Pruna la intreprinde din calitatea sa de apropiat al PDL-ului PNL-ului Robertei Anastase si prieten bun al primarului, acesta din urma lasandu-i mana libera lui Eugen in luarea deciziilor in urma carora e rost de ciolan.

Asa se face ca lui Pruna i-a mai iesit o "schema" de zile mari, chiar zilele acestea, cand l-a "aranjat" pe Laurentiu Duta, secretar al Primariei si apropiat al cuplului Dobre-Pruna, transferandu-l pe un post caldut la Directia Tehnic-Investitii. 

"Mandatul de secretar al lui Laurentiu Duta expira zilele acestea, iar domnul Pruna a aranjat transferul acestuia la Directia Tehnic-Investitii, departamentul Scoli. Initial, i se propusese un post la Achizitii, insa Duta a refuzat", ne-a spus sursa noastra. 

Refuzul de a face parte din departamentul Achizitii poate fi motivat de faptul ca Duta nu doreste sa ajunga in lumina reflectoarelor, cunoscut fiind faptul ca acest departament a fost intotdeauna unul controversat si, deci, urmarit de presa locala.

In conditiile in care Primaria se vaita ca nu mai are bani pentru iluminat public, deszapezire sau salubritate, actiunile cuplului Pruna&Dobre devin tot mai condamnabile, mai ales ca aceste personaje nu se preocupa atat de soarta ploiestenilor cat de aranjarea propriilor interese.

Ne vedem la vot!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.