Autobuz, RUPT in douã, sub greutatea hotiei si nesimtirii de la TCE Ploiesti

Publicat in Politica 12 Octombrie 2018 Actualizat: 12 Octombrie 2018 969 ori
Google+ WhatsApp
Autobuz, RUPT in douã, sub greutatea hotiei si nesimtirii de la TCE Ploiesti
Autobuz, RUPT in douã, sub greutatea hotiei si nesimtirii de la TCE Ploiesti

Imaginea dezastrului, a mizeriei si hotiei. Un autobz TCE s-a rupt, pur si simplu, in doua, pe o strada din Ploiesti, sub greutatea nepasarii, nesimtirii, ignorantei si hotiei conducerii societatii.

Imaginea a fost surprinsa pe strada Pielari din municipiu si face mai mult decat o mie de cuvinte. Cel mai trist este faptul ca directorul TCE, Nae Alexandri, continua sa-si incaseze salariul urias, in timp ce ploiestenii indura scumpiri de preturi la bilete si conditii de grajd, zi de zi, in autobuzele mortii.

Nu ne-ar mira daca autobuzul din imagine ar ajunge la reparatii si repus pe traseu. N-ar fi singurul cazan pe roti, vechi de 40 de ani, care continua sa puna in pericol siguranta pasagerilor.

Totusi, tinand cont ca TCE este subventionat din bani publici, cineva ar trebui sa raspunda, cu functia, pentru bataia de joc numita transport in comun. Iar aici vorbim atat despre directorul Alexandri cat si despre bunul sau prieten, primarul Adrian Dobre, cel are cunoaste in detaliu situatia dezastruoasa de la TCE si care gireaza furturile angajatilor, sindicatelor si conducerii societatii de transport.

foto observatorulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office